“Osvoji nagradu za školovanje na Učilišta Ambitio i postani farmaceutski tehničar” - objava dobitnika

 “Osvoji nagradu za školovanje na Učilišta Ambitio i postani farmaceutski tehničar” - objava dobitnika

 

Učilište Ambitio iz Zagreba, u suradnji s portalom Educentar, u periodu od 6.9. - 19.9. organiziralo je nagradni natječaj u kojem je dodijelilo nagradu za program prekvalifikacije ili stjecanje srednje stručne spreme za zanimanje farmaceutski tehničar.

Dobitnica nagrade u iznosu od 20.000,00 kn je:

IVANA Ž. iz Velike Gorice

Kreativnim odgovorom na pitanje: “Zašto si baš ti idealan kandidat za osvajanje nagrade? ”uspjela je osvojiti vrijednu nagradu koja će joj olakšati školovanje i dovesti ju bliže ostvarenju svog sna – „Postati farmaceutski tehničar“.

Ivana će tako postati polaznica 1. generacije polaznika na novom programu stjecanja SSS i prekvalifikacije za zanimanje farmaceutski tehničar u Učilištu Ambitio, a početak nastave planiran je u studenom 2022.godine. 

Za sve ostale sudionike nagradnog natječaja, koji se odluče pridružiti ovoj generaciji, pripremili su 10 % popusta za bilo koji način plaćanja te dodatnih 5 % popusta prilikom uplate cjelokupnog iznosa školarine.

 

Čestitamo sretnoj dobitnici!

 

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.