Izaberi i osvoji stipendiju za jedan od 5 terapeutskih programa na Učilištu Galbanum!

Izaberi i osvoji stipendiju za jedan od 5 terapeutskih programa na Učilištu Galbanum!

 

Ako je ikad bilo vrijeme za ulaganje u dodatne vještine ili promjenu karijere, to je sada. Želite li proširiti svoje znanje o ljekovitom bilju, eteričnim uljima i manualnim tehnikama ili ih učiniti svojim osnovnim zanimanjem? Evo prilike za ispunjenje vaših snova!

Portal EduCentar u suradnji s Učilištem Galbanum omogućava vam osvajanje pune stipendije za terapeutski smjer po vašem izboru. Postanite aromaterapeut, fitoterapeut, refleksoterapeut, aromamaser ili ajurvedski maser!

Učilište Galbanum najveće je učilište prirodnih terapija u Hrvatskoj, Od svog osnivanja prije 18 godina provodi edukaciju iz komplementarnih prirodnih terapija, redovito usavršava i usklađuje nastavne programe sa međunarodnim standardima. Učilište Galbanum je jedino na ovim prostorima priznato od strane IFPA-e (Međunarodna organizacija profesionalnih aromaterapeuta) i ponosni su što je njihov program osposobljavanja za aromaterapeuta izrađen u skladu s IFPA standardima.

Svi programi su verificirani od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te se upisuju u radnu knjižicu. Sada imate priliku osvojiti punu stipendiju za terapeutski smjer po vašem izboru, sve što trebate napraviti je napisati nam zašto baš vi trebate osvojiti nagradu!

 

Odaberite između sljedećih programa:

• Aromaterapeut

• Refleksoterapeut

• Fitoterapeut

 • Aromamaser

• Ajurvedski maser

 

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za osobni i profesionalni rast. Prijavite se odmah i započnite svoj put prema karijeri iz snova!

Prijavite se sada!

 

 

Trajanje i uvjeti natječaja

1.  Natječaj traje od 3. lipnja do 12. lipnja , a konačne rezultate objaviti ćemo 17. lipnja na portalu EduCentar i na službenim stranicama Ustanove Galbanum
2.  Stipendija nije prenosiva te je iskoristiva za generaciju 2024./2025.
3.  Jedan korisnik može se prijaviti samo na jedan od ponuđenih programa
4.  Pravo prijave imaju osobe koje nisu polaznici Učilišta Galbanum
5.  Nepotpune prijave i prijave pristigle nakon roka neće se razmatrati

Kako sudjelovati?

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem linka do 12. lipnja u ponoć. 
Potrebno je ostaviti svoj kontakt te napisati motivacijsko pismo 'Za koji program želim stipendiju i zašto'. 

Sretno! 

 

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.