Dobitnici nagradnog natječaja “Osvoji nagradu za školovanje na Učilištu Ambitio i postani dentalni asistent”

Dobitnici nagradnog natječaja “Osvoji nagradu za školovanje na Učilištu Ambitio i postani dentalni asistent”


Učilište Ambitio iz Zagreba, u suradnji s portalom Educentar, u periodu od  22. 5. 2024. do 31. 5. 2024. godine. organiziralo je nagradni natječaj u kojem je dodijelilo tri nagrade za program prekvalifikacije ili stjecanje srednje stručne spreme za zanimanje dentalni asistent.

Dobitnici stipendija za 2024.godinu su:

  • Patricija B. iz Oporovca Prelog – dobitnica nagrade, tj. popusta 2.700,00 EUR na utvrđeni iznos školarine
  • Nives P. iz Zagreba – dobitnica nagrade, tj. popusta 1.350,00 EUR na utvrđeni iznos školarine
  • Ivana R. iz Mohova – dobitnica nagrade, tj. popusta 850,00 EUR na utvrđeni iznos školarine

Svojim kraćim odgovorom na pitanje: “Što za tebe znači postati dentalni asistent i zašto misliš da imaš kvalitete kojima bi se uklopio u svijet dentalne medicine?“  Patricija, Nives i Ivana uspjele su osvojiti vrijedne nagrade koje će im olakšati školovanje i dovesti ih bliže ostvarenju svog sna – „Postati dentalni asistent“.

Nagradu moraju iskoristiti na upisima u program prekvalifikacije za dentalnog asistenta u Učilištu Ambitio u periodu od 9. do 20. rujna 2024. godine.

Za sve ostale sudionike nagradnog natječaja pripremili su i poseban popust od 10 % na ukupnu školarinu kao i dodatnih 5% za plaćanje školarine u cijelosti. Ovaj popust je moguće iskoristiti samo za upise u 9. mjesecu 2024.godine  

Čestitamo sretnim dobitnicama i želimo puno uspjeha u razvoju njihovih karijera!

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.