Specijalist internetskog marketinga

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 160 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Otvoreno Učilište Algebra

Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Postani specijalist(ica) internetskog marketinga

Brojne marketinške agencije u Hrvatskoj već imaju ili otvaraju nove odjele koji se bave isključivo internetskim marketingom i potražnja za specijalistima koji posjeduju znanja iz digitalnog marketinga raste iz dana u dan. Internet je isto tako i jedini medij gdje je proteklih nekoliko godina zabilježen rast ulaganja u oglašavanje.

Program obrazovanja za specijalista internetskog marketinga u Algebri priprema polaznike za karijeru u marketingu ili vođenje promocije vlastite tvrtke u 21. stoljeću.

Program sadrži sve što je bitno za uspješno pripremanje, vođenje i analiziranje online promotivnih kampanja

Program obrazovanja sadrži 6 modula:

 •     Uvod u marketing i  komunikacijsku kreativnost
 •     Marketinško planiranje i produkcija web sjedišta
 •     Društvene mreže i online odnosi s javnošću
 •     Google Adwords i servisi u internetskoj promociji (uključuje Mailchimp)
 •     Google Adwords (bez Mailchimpa)
 •     Google Analytics i optimizacija Internet kampanja

u kojima svaki od polaznika, na osobnom web projektu, postavlja, prati i analizira online promotivne nastupe. Ukupno trajanje programa od čak 160 školskih sati, osigurava da se sve navedene teme obrađuju detaljno.

Poseban naglasak programa obrazovanja je na Google alatima i servisima (Google AdWords i Google Analytics) u trajanju od 48 školskih sati, za što su nastavni plan kreirala dva certificirana Google trenera, kakvih je na svijetu tek stotinjak.

Postoji barem pet jedinstvenih razloga zašto postati specijalist za internetski marketing – u Algebri

 1. Vrhunski predavači s dokazanim rezultatima u praksi
 2. Rad na stvarnom (live) web-projektu od nule do gotovog proizvoda, a zatim kontinuirano online marketinško djelovanje
 3. Velik broj uključenih radionica u sami proces nastave – rad na računalima
 4. Sponzorirani budžet za online oglašavanje (Google AdWords) koji polaznicima omogućava Algebra + dodatnih 105 kn na prepaid  kartici OTP banke za pokretanje prve AdWords kampanje.
 5. Praktičan rad na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, YouTube)

Tijekom programa obrazovanja za specijalista internetskog marketinga polaznici uče kako voditi internetske kampanje, oglašavati se putem Google AdWords platforme, voditi uspješan SEO i SEM. Osim toga, upoznaju se s tehnologijama digitalnih kampanja, te uče kako prepoznati i čitati bitne informacije iz alata Google Analytics, voditi Community Management (Facebook, Twitter), newsletter kampanje (MailChimp), online odnose s javnošću i još mnogo toga.

Posebnost ovog programa je ta da se radi na stvarnim, live web projektima koje polaznici razvijaju od samog početka, uz sponzorirani budžet za online oglašavanje, a predaju im među ostalim i Google certificirani treneri kakvih je u svijetu tek stotinjak, a u Algebri čak dvoje.

Upišite zvanje u e-radnu knjižicu

Po završetku predavanja i polaganja ispita polaznici stječu novo zvanje – specijalist/ica internetskog marketinga koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Polaznici programa

Algebra program obrazovanja ‘Specijalist internetskog marketinga‘ provodi već više od pet godina, po čemu smo i pioniri edukacije iz područja internetskog marketinga. Broj polaznika našeg programa obrazovanja veći je od 500 a svakim danom broj polaznika se povećava.

Ponosni smo što su brojni polaznici našeg programa nakon edukacije započeli svoju karijeru u digitalnom marketingu ili su unaprijedili svoje poslovanje koristeći naučeno!

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi