Pripremna radionica za stjecanje PMP i CAPM certifikata

Trajanje: 1 godina(e)
Rok prijave: Otvorene prijave
EduCentar cijena:
641,05 EUR + PDV
Pošalji upit za program

Opis

Edukacijski program Pripremna radionica za stjecanje PMP/CAPM certifikata polaznike priprema za ispit i donosi potrebne sate akreditirane edukacije. Radi se o kombiniranom programu, što znači da uključuje pristup e-tečajevima i predavanja vođena predavačem.

Predavanja se izvode tijekom 4 ponedjeljka, prvo i zadnje u učionici, srednja dva online, svako u trajanju od 2 sata. U slučaju kada imamo polaznike koji ne mogu dolaziti u Zagreb, i prvo i zadnje predavanje također prenosimo online.

E-learning dio dostupan je tijekom godine dana. 

Program uključuje multimedijalne, interaktivne e-learning tečajeve na engleskom jeziku tvrtke Skillsoft (www.skillsoft.com). Osim e-tečajeva, u program je uključeno 8 sati predavanja na hrvatskom, podrška mentora na engleskom i online simulacija ispita.

E-learning dio programa je usklađen s PMI metodologijom i akreditiran od strane PMI udruge, što znači da donosi službene PDU bodove i kontakt sate potrebne za stjecanje PMP i CAPM certifikata. Program je isti, bez obzira radi li se o pripremi za PMP ili CAPM. Razlika je u preduvjetima za stjecanje certifikata koje propisuje PMI, a moguće i u razini složenosti pitanja na ispitu.

Alternativno, moguće je odabrati samo e-learning dio koji je dostupan tijekom godine dana, bez predavanja. S e-learning programom je moguće krenuti u bilo kojem trenutku.

Svaki e-tečaj donosi određeni broj contact sati, odnosno PMI PDU koje će polaznik ostvariti po uspješnom savladavanju tečaja (prolazak kroz cijelo gradivo i riješen test s više od 70%). E-tečajevi u sklopu programa donose dovoljno bodova koji su preduvjet za ostvarivanje certifikata.

Glavninu znanja i pripremu za ispit polaznici stječu kroz e-learning tečajeve koji pokrivaju cijelo gradivo obuhvaćeno ispitom. Na predavanjima se daje pregled certifikacije, prolaze primjeri iz prakse, pojašnjavaju složeniji koncepti, daju savjeti o vođenju projekata i pripremi za polaganje ispita itd. Predavač je polaznicima dostupan putem maila i diskusijskih grupa tijekom tri mjeseca. Osim podrške predavača, polaznicima je tijekom godine dana dostupan mentor na engleskom, putem chata i poruka.

Osim e-learning tečajeva, polaznicima je dostupan i tzv. TestPrep – online simulacija ispita. TestPrep sadrži veliki broj pitanja, što znači da ga se može koristiti višestruko na jedan od dva načina – study mode (nakon svakog pitanja, polaznik dobiva odgovor) i test mode (polaznik odgovara na pitanja redom i tek na kraju dobiva konačni rezultat).

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.