MS Excel napredni e-learning tečajevi

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 12 sat(i)
EduCentar cijena: 427,50 kn 475 kn - 10% POPUSTA

Naziv: Cognita d.o.o.

Kategorija: Tečajevi

Opis

MS Excel napredni e-learning tečaj nadograđuje osnovna znanja korištenja proračunskih tablica. Tečaj se sastoji od 2 dijela: Baze podataka i pivot tablice i Izračuni i uvjetne naredbe, koji obrađuju teme poput rada s listama i bazama podataka, pivot tablica, naprednog rada s funkcijama, naprednog uređivanja tablica, pretrage podataka, naprednog rada s datumima i tekstom, analize podataka itd. Tečajeve je moguće pohađati ili pojedinačno ili u sklopu cjelovitog e-learning tečaja MS Excel napredni e-learning tečaj.

E-learning tečajevi su multimedijalni, interaktivni i praćeni audiom na hrvatskom jeziku. Tematikom i obimom pokrivaju područja istovrsnih učioničkih seminara koji, u pravilu, traju 20 školskih sati. Tečajevi vjerno simuliraju rad aplikacije za koju tečaj obučava, na primjer: označavanje mišem različitih područja unutar Excel radnog lista, mogućnost pisanja unutar ćelija u okviru vježbe, izmjena ručice pokazivača na različitim dijelovima ćelija za vrijeme dok polaznik radi interakciju. Svaka lekcija e-tečajeva ima jasno definirane ciljeve lekcije koje korisnik zadovoljava rješavanjem određenih interaktivnih zadataka unutar lekcije. Ciljevi svake lekcije su u bilo kojem trenutku dostupni na uvid korisniku tečaja (tijekom korištenja). Korisnik uz pojedine dijelove lekcije (stranice, scene) ima mogućnost pisanja svojih bilješki, a koje su mu dostupne i za ispis. Sve lekcije e-tečajeva sadrže transkript teksta koji se koristi u lekcijama, koji je moguće skinuti i pohraniti na vlastito računalo ili ispisati. Prilikom ponovnog pokretanja lekcije tečaja korisnik se pozicionira tamo gdje je posljednji put stao s učenjem. 

Metoda rada

Jednogodišnji pristup e-learning tečajevima na portalu edukacija.net. Korisnik sadržaju pristupa putem Interneta uz dodijeljeno jedinstveno korisničko ime i lozinku. Sadržaji su korisniku dostupni neograničeno unutar 365 dana, 24 sata dnevno. Termin Pristup tečaju može se aktivirati prema želji korisnika.

Predznanje

  • osnovno korištenje MS Excela

Trajanje pristupa e-tečaju

  • 365 dana

Trajanje podrške

  • 365 dana

Uvjerenje

  • da

Besplatni pristup

Ako Vas zanima kako tečaj izgleda, a niste sigurni da je to ono što tražite, javite se u Cognitu i zatražite pristup programu, potpuno besplatno i bez obaveze!

Licenca za e-tečaj traje 365 dana, a tečaj možete pohađati u bilo koje vrijeme.
 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi