MS Excel napredni e-learning tečajevi

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 12 sat(i)
EduCentar cijena: 56,74 EUR 63,04 EUR - 10% popusta

Naziv: Cognita d.o.o.

Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

MS Excel napredni e-learning tečaj nadograđuje osnovna znanja korištenja proračunskih tablica. Tečaj se sastoji od 2 dijela: Baze podataka i pivot tablice i Izračuni i uvjetne naredbe, koji obrađuju teme poput rada s listama i bazama podataka, pivot tablica, naprednog rada s funkcijama, naprednog uređivanja tablica, pretrage podataka, naprednog rada s datumima i tekstom, analize podataka itd. Tečajeve je moguće pohađati ili pojedinačno ili u sklopu cjelovitog e-learning tečaja MS Excel napredni e-learning tečaj.

E-learning tečajevi su multimedijalni, interaktivni i praćeni audiom na hrvatskom jeziku. Tematikom i obimom pokrivaju područja istovrsnih učioničkih seminara koji, u pravilu, traju 20 školskih sati. Tečajevi vjerno simuliraju rad aplikacije za koju tečaj obučava, na primjer: označavanje mišem različitih područja unutar Excel radnog lista, mogućnost pisanja unutar ćelija u okviru vježbe, izmjena ručice pokazivača na različitim dijelovima ćelija za vrijeme dok polaznik radi interakciju. Svaka lekcija e-tečajeva ima jasno definirane ciljeve lekcije koje korisnik zadovoljava rješavanjem određenih interaktivnih zadataka unutar lekcije. Ciljevi svake lekcije su u bilo kojem trenutku dostupni na uvid korisniku tečaja (tijekom korištenja). Korisnik uz pojedine dijelove lekcije (stranice, scene) ima mogućnost pisanja svojih bilješki, a koje su mu dostupne i za ispis. Sve lekcije e-tečajeva sadrže transkript teksta koji se koristi u lekcijama, koji je moguće skinuti i pohraniti na vlastito računalo ili ispisati. Prilikom ponovnog pokretanja lekcije tečaja korisnik se pozicionira tamo gdje je posljednji put stao s učenjem. 

Metoda rada

Jednogodišnji pristup e-learning tečajevima na portalu edukacija.net. Korisnik sadržaju pristupa putem Interneta uz dodijeljeno jedinstveno korisničko ime i lozinku. Sadržaji su korisniku dostupni neograničeno unutar 365 dana, 24 sata dnevno. Termin Pristup tečaju može se aktivirati prema želji korisnika.

Predznanje

  • osnovno korištenje MS Excela

Trajanje pristupa e-tečaju

  • 365 dana

Trajanje podrške

  • 365 dana

Uvjerenje

  • da

Besplatni pristup

Ako Vas zanima kako tečaj izgleda, a niste sigurni da je to ono što tražite, javite se u Cognitu i zatražite pristup programu, potpuno besplatno i bez obaveze!

Licenca za e-tečaj traje 365 dana, a tečaj možete pohađati u bilo koje vrijeme.
 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.