4 ključa uspjeha

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 4 sat(i)
EduCentar cijena:
42,47 EUR + PDV

Naziv: Miroras centar za osobni rast i razvoj

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Uspjeh je posljedica korištenja određenih znanja na određeni način. Uspjeh je dostupan svakom od nas.

NLP trening "4 ključa uspjeha" kreirali smo za Vas sa znanjem i vještinama koje će otključati VAŠA vrata ka VAŠEM uspjehu.

4 ključa uspjeha će Vas naučiti:

  • postavljati ciljeve po receptu uspješnih profesionalaca
  • poboljšati moć zapažanja i postati majstor u "čitanju” verbalne i neverbalne komunikacije
  • komunicirati kao vrhunski profesionalci
  • uspostaviti i održavati kvalitetan odnos s poslovnim partnerima i suradnicima
  • kako otkriti svoje potencijale korištenjem određenog osjetila
  • tipologiju ljudi s obzirom na korištenja određenog osjetila
  • razviti vašu fleksibilnost

Čemu Vas uče 4 ključa uspjeha?

1. Ključ - Postavljanje ciljeva

Ovim ključem odabiremo put uspjeha i održavamo se na tom putu. Naučit ćete kako postaviti Vaše poslovne ili osobne ciljeve po receptu najuspješnijih ljudi. Prvi ključ Vam daje točne upute za postavljanje ciljeva kako bi se oni ostvarili. Kad jednom savladate znanje 1. ključa samo je nebo granica!

2. Ključ - Sposobnost "čitanja" ljudi

Komunikacija je proces razmjene informacija, poruka, osjećaja i misli. Komunikacijom primamo i šaljemo poruke da bi nas razumjeli i da bi mi razumjeli druge. S obzirom na način komunikacije, ona je verbalna / jezik, govor, pismo.../ neverbalna / pokreti ruku, tijela, mimika lica, pokreti očiju (po čemu je NLP postao slavan). Svi mi se razlikujemo po načinu na koji primamo, procesuiramo i obrađujemo informacije iz vanjskog svijeta i kako dijelimo naše misli sa vanjskim svijetom. Svatko od nas je jedinstven. Naši pokreti, naš glas i naše riječi su signali kojima prenosimo u vanjski svijet naš unutarnji svijet. Imati znanja i vještine "čitanja" signala drugih je garancija uspjeha.

Drugi ključ nas uči kako "čitati" verbalnu i neverbalnu komunikaciju i kako to znanje primijeniti u svakodnevnim poslovnim ili privatnim životnim situacijama. To znanje nam omogućava uspješnu komunikaciju, prodaju, pregovaranje i konstruktivno rješavanje konflikta.

3. Ključ - Fleksibilnost

Možda se pitate u čemu je razlika između izvrsnih, osrednjih i loših komunikatora (managera, lidera,prodavača, pregovarača, roditelja...)?

Treći ključ nas uči razvijati osobnu fleksibilnost koja nam omogućava kontrolu u svakoj situaciji. Razvit ćete svoju sposobnost pomoću aksioma koji vam daju pozitivan i konstruktivan stav u svakoj situaciji. Naučit ćete koji su to aksiomi koje izvrsni komunikatori koriste za svoju fleksibilnost, jer NLP vjeruje: "Svi imaju potrebne resurse za uspjeh. Ako netko nešto može, svatko to može".

4. Ključ - Akcija

Četvrti ključ uspjeha je akcija. Svaka ideja koja nastaje u našim glavama je početna iskra koja se materijalizira tek uz naše djelovanje i akciju. I zato je važno odrediti prvi korak ka našem cilju, jer svaki put počinje prvim korakom. Ako želite sretan, kvalitetan i uspješan život, priča koja slijedi je za Vas!

Poznati govornik je jedan svoj seminar započeo tako, da je u ruci držao novčanicu od 20 dolara. U dvorani, gdje je bilo prisutno 200 slušatelja, pitao je:

- Tko od vas želi ovu novčanicu?

Ruke su se počele dizati u zrak. Rekao je:

- Prije nego vam dam ovu novčanicu, dozvolite mi da napravim sljedeće. Pritom je zgužvao novčanicu i ponovo je dignuo u zrak.

Upitao je: Tko još uvijek želi ovu novčanicu?

- Ruke su još uvijek bile u zraku.

- A što ako napravimo ovo? - bacio je novčanicu na pod i počeo je gaziti, a potom je pokupio izgužvanu i uprljanu.

- Tko je od vas želi sada?

Ruke su još uvijek bile u zraku.

- Prijatelji moji, danas smo naučili veoma dragocjenu lekciju - rekao je:

- Bez obzira što napravim s novcem, još uvijek ga želite, jer novčanica nije izgubila svoju vrijednost. Još uvijek je vrijedna 20 dolara.

U životu mnogo puta padnemo, budemo izgužvani, ozlijeđeni i na tlu, u prljavštini; i sve to zajedno sa odlukama koje donosimo i okolnostima u kojima se nađemo. I tada mislimo, da ne zavređujemo ljubav, toplinu i da smo nevrijedni sami sebe. Međutim, neovisno od toga što se dogodilo ili što će se dogoditi sa vama, nikada nećete izgubiti svoju istinsku vrijednost.

Uprljani ili čisti, izgužvani ili posve uređeni, još uvijek ste neprocjenjivi... osobito za one koji vas vole. Veličina vašeg života ne izvire iz toga što napravite ili koga poznajete, već iz toga Tko ste i koliko ste spremni uložiti u sebe!

Trajanje:

  • 4 sata

Investicija:

  • 42.47 € (320 kn) + PDV

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.