Asterisk

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Otvoreno učilište Algebra

Kategorija: Tečajevi

Opis

Uz Asterisk stvarajte inovativna komunikacijska rješenja

Najkorišteniji Open Source VoIP komunikacijski sustav na svijetu.

U proteklih 10ak godina, Asterisk je usvojen od strane IT profesionalaca diljem svijeta u cilju stvaranja pouzdanog, mogućnostima bogatog te korisniku prilagođenog komunikacijskog rješenja za milijune malih i srednjih poduzeća, velikih korporacija, ali i ITSP/TELCO pružatelja usluga, i to samo za mali djelić cijene „proprietary“ (komercijalnih) softverskih rješenja.

Asterisk obično računalo pretvara u mogućnostima bogat, komunikacijski poslužitelj. Zajednica više od 80.000 administratora i programera diljem svijeta koristi Asterisk VoIP za stvaranje komunikacijskih rješenja u više od 170 zemalja. Od 1999. godine uz Asterisk diljem svijeta nastaju inovativna komunikacijska rješenja temeljena na otvorenim standardima i Open Source kodu kao alternativa „proprietary“ (komercijalnim) sustavima.

Algebrin Asterisk kurikulum sastoji se od tečajeva Asterisk Essentials i Asterisk Advanced

Asterisk Essentials

Asterisk Essentials je trodnevni trening osmišljen kako bi osigurao znanje i vještine potrebne za „entry-level“ Asterisk administraciju. Uz kombinaciju predavanja i praktičnog rada kroz niz „hands-on“ laboratorijskih vježbi, polaznici treninga usvajaju osnove Asterisk tehnologije i okruženja u kojem funkcionira. Tijekom treninga prolazi se put od novo instaliranog Linux operacijskog sustava do potpuno konfiguriranog i operabilnog Asterisk rješenja.

Asterisk Advanced

Asterisk Advanced je petodnevni „hands-on“ trening koji sadržajem obuhvaća naprednu Asterisk administraciju. Uz jedinstvenu kombinaciju predavanja i praktičnog rada kroz niz „hands-on“ laboratorijskih vježbi polaznici usvajaju znanje i vještine potrebne za efikasan razvoj rješenja temeljenih na Asterisku.

 
 
 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi