Asterisk

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Sveučilište Algebra

Kategorija: Tečajevi

Opis

Uz Asterisk stvarajte inovativna komunikacijska rješenja

Najkorišteniji Open Source VoIP komunikacijski sustav na svijetu.

U proteklih 10ak godina, Asterisk je usvojen od strane IT profesionalaca diljem svijeta u cilju stvaranja pouzdanog, mogućnostima bogatog te korisniku prilagođenog komunikacijskog rješenja za milijune malih i srednjih poduzeća, velikih korporacija, ali i ITSP/TELCO pružatelja usluga, i to samo za mali djelić cijene „proprietary“ (komercijalnih) softverskih rješenja.

Asterisk obično računalo pretvara u mogućnostima bogat, komunikacijski poslužitelj. Zajednica više od 80.000 administratora i programera diljem svijeta koristi Asterisk VoIP za stvaranje komunikacijskih rješenja u više od 170 zemalja. Od 1999. godine uz Asterisk diljem svijeta nastaju inovativna komunikacijska rješenja temeljena na otvorenim standardima i Open Source kodu kao alternativa „proprietary“ (komercijalnim) sustavima.

Algebrin Asterisk kurikulum sastoji se od tečajeva Asterisk Essentials i Asterisk Advanced

Asterisk Essentials

Asterisk Essentials je trodnevni trening osmišljen kako bi osigurao znanje i vještine potrebne za „entry-level“ Asterisk administraciju. Uz kombinaciju predavanja i praktičnog rada kroz niz „hands-on“ laboratorijskih vježbi, polaznici treninga usvajaju osnove Asterisk tehnologije i okruženja u kojem funkcionira. Tijekom treninga prolazi se put od novo instaliranog Linux operacijskog sustava do potpuno konfiguriranog i operabilnog Asterisk rješenja.

Asterisk Advanced

Asterisk Advanced je petodnevni „hands-on“ trening koji sadržajem obuhvaća naprednu Asterisk administraciju. Uz jedinstvenu kombinaciju predavanja i praktičnog rada kroz niz „hands-on“ laboratorijskih vježbi polaznici usvajaju znanje i vještine potrebne za efikasan razvoj rješenja temeljenih na Asterisku.

 
 
 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.