Specijalist za internetsko oglašavanje - online

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 160 sat(i)
EduCentar cijena:
Od 1.579,40 EUR

Naziv: Sveučilište Algebra

Kategorija: Tečajevi

Opis

Pohađajte nastavu internet marketinga s radnog mjesta ili vlastitog doma!

Znate li da u Algebri možete pohađati programe obrazovanja i online uživo? Putem platforme Adobe Connect Algebra vam na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Upoznajte prednosti online pohađanja nastave!

Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 3 dana nakon samog predavanja. Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku.
Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem se polaznici upoznaju sa sustavom, testiraju svoje internetske veze i upoznaju se s predavačem i drugim polaznicima koji će pohađati s njima online nastavu.
 
Prilikom potpisa ugovora polaznik dobiva slušalice i mikrofon u trajno vlasništvo (headset). Svakom polazniku na kućnu adresu šalje se Algebrin online paket a uključuje nastavni materijale i ostale pogodnosti poput darova i knjižice s popustima.
U slučaju da nije zadovoljan online formatom polazniku je, unutar vremenskog perioda koji uključuje 5 termina online predavanja (20 sati), omogućen povrat novca.
Uvjeri se sam u kvalitetu online edukacije. Zavirite odmah u jednu Adobe Connect učionicu!
 

Postanite Specijalist za internetsko oglašavanje

Dajte nam 160 (školskih) sati vremena. Točno toliko će našim predavačima trebati da vas pretvore u profesionalca. U specijalista za internetski marketing. U gurua Googleovih analitika. U doktora društvenih mreža. Unutar tih 160 sati radit ćete na stvarnim projektima i naučit sve što je bitno za uspješno pripremanje, vođenje i analiziranje online promotivnih kampanja i to po najnovijim trendovima i zahtjevima tržišta.

Na osobnom web projektu ćete postavljati, pratiti i analizirati online promotivne nastupe i upravljati budžetom za online oglašavanje u iznosu od 400 kn koji vam omogućava Algebra te dodatnih 160 kn na prepaid kartici OTP banke za pokretanje prve Google Ads i Facebook kampanje.

Koristit ćete Google Ads, naučiti se snaći u Google Analyticsu i koristiti podatke iz njega za poboljšanje reklamnih kampanja i upravljati zajednicom sljedbenika na Facebooku i Instagramu. Naučit ćete slušati što korisnici govore o vašem brandu i o konkurenciji u bespućima interneta.

Program obrazovanja sadrži 4 modula:

  •     Produkcija web sjedišta
  •     Oglašavanje na društvenim mrežama
  •     Google Ads oglašavanje
  •     Analitički alati za optimizaciju Internet kampanje

Postoji barem pet jedinstvenih razloga zašto postati specijalist za internetski marketing – u Algebri

  1. Imamo uvježbani tim vrhunskih predavača s dokazanim rezultatima u praksi.
  2. Radit ćete na stvarnom web-projektu od nule do gotovog proizvoda.
  3. Pripremili smo veliki broj radionica, uključenih u nastavu.
  4. Moći ćete se “raspištoljiti” s budžetom za online oglašavanje na Google AdWords-u, koji su omogućili naši dragi sponzori.
  5. Očekuje vas praktičan rad na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, YouTube)

Tijekom programa obrazovanja za specijalista internetskog marketinga polaznici uče kako voditi internetske kampanje, oglašavati se putem Google AdWords platforme, voditi uspješan SEO i SEM. Osim toga, upoznaju se s tehnologijama digitalnih kampanja, te uče kako prepoznati i čitati bitne informacije iz alata Google Analytics, voditi Community Management (Facebook, Twitter), newsletter kampanje (MailChimp), online odnose s javnošću i još mnogo toga.

Upišite zvanje u e-radnu knjižicu

Po završetku predavanja i polaganja ispita polaznici stječu novo zvanje – specijalist/ica internetskog marketinga koje se upisuje u e-radnu knjižicu.

Ponosni smo što su brojni polaznici našeg programa nakon edukacije započeli svoju karijeru u digitalnom marketingu ili su unaprijedili svoje poslovanje koristeći naučeno!

Mjesto održavanja:

Zagreb, Split, Osijek, Zadar, Pula, Dubrovnik, Rijeka, Varaždin + online

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.