Ljetni tečajevi engleskog i njemačkog

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
314,55 EUR

Naziv: Vodnikova

Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

Želite li učiti intenzivno i možda steći priznatu svjedodžbu za jedan od stupnjeva po CEF-u?
Već je poznato da intenzivno učenje stranih jezika daje najbolje rezultate. Zato je ljetni tečaj engleskog ili ljetni tečaj njemačkog optimalno rješenje za osobe koje u kratkom razdoblju žele unaprijediti svoje znanje stranog jezika i pripremiti se za buduće situacije iz poslovnog ili privatnog života u kojima im je potrebno znanje stranog jezika.

Naši kvalitetni programi, visoko kvalificirani profesori i njihov integrirani pristup, te učinkovite metode poučavanja, suvremeni nastavni materijali i tehnološko-didaktička nastavna pomagala jamče uspješno (korisno i zabavno) učenje, usvajanje jezika s lakoćom i na prirodan način, što omogućuje sigurnost i samopouzdanje u izražavanju. Naša nastavna metoda omogućuje paralelno učenje svih četiriju jezičnih vještina: govora, pisanja, čitanja i slušanja s razumijevanjem. A važna je i činjenica da ćete za manje od mjesec dana završiti cijeli jedan modul učenja od 70 nastavnih sati.

Tradicija podučavanja stranih jezika

U ovoj godini Vodnikova slavi 65. obljetnicu svoga uspješnog rada. Tim povodom ne smijemo ne spomenuti činjenicu da su naši profesori tijekom toga razdoblja napisali, a Vodnikova objavila, više od 80 udžbenika za učenje stranih jezika – engleskoga, njemačkoga, francuskoga, talijanskoga, španjolskoga i hrvatskoga (za strance), i da su svi ti udžbenici dobivali visoku ocjenu ministarstva nadležnog za obrazovanje.

Vodnikova je prva škola na svijetu koja je, davne 1952., uvela tada novu metodu učenja stranih jezika – audio-vizualnu, koja je označila prekretnicu na području metodike nastave stranih jezika. Potom su, od sredine pedesetih do sredine šezdesetih godina 20. stoljeća, profesori stranih jezika iz svih europskih zemalja dolazili u Vodnikovu na stručne seminare iz metodike nastave stranih jezika kako bi stekli znanje o audio-vizualnoj nastavnoj metodi i to znanje implementirali u svojoj školi i zemlji. Želimo spomenuti još dvije važne činjenice. Prvo, učenje u našoj školi istodobno je i korisno i zabavno, što nam dokazuje uzvik „Zar već?“ koji često čujemo u razredu kada zazvoni za kraj nastavnoga sata. Drugo, Vodnikova je škola u kojoj mnogi polaznici susretnu životne prijatelje, a nemali broj njih i srodnu dušu, ljubav svoga života. 

Intenzivni ljetni tečajevi: satnica i školarina


Dinamika nastave: 5x4 nastavna sata tjedno, od ponedjeljka do petka, od 17 do 20.25 sati.
Školarina: 2.370,00 kn, plativo: gotovinom, cijeli iznos odjednom, kod upisa, uz popust od 5% karticom, u 3 obroka, bez popusta.

Vodnikova 12, prvi kat lijevo, soba 102
od ponedjeljka do četvrtka: 8 do 20 sati
petkom: 8 do 16 sati.

Ako ste početnik/ca, upisujete se u prvi modul učenja.
Ako imate predznanje, molimo vas da na web stranici www.vodnikova.hr riješite test (Online testiranje) kako bismo vas mogli svrstati u vama odgovarajući modul/stupanj učenja.  

I, nemojte zaboraviti – Vodnikova je prva priznata škola stranih jezika u Hrvatskoj. A to znači da svjedodžba stečena u Vodnikovoj jest javna isprava s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.