Ljetni tečajevi engleskog i njemačkog

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: 2.370 kn

Naziv: Vodnikova

Kategorija: Tečajevi

Opis

Želite li učiti intenzivno i možda steći priznatu svjedodžbu za jedan od stupnjeva po CEF-u?
Već je poznato da intenzivno učenje stranih jezika daje najbolje rezultate. Zato je ljetni tečaj engleskog ili ljetni tečaj njemačkog optimalno rješenje za osobe koje u kratkom razdoblju žele unaprijediti svoje znanje stranog jezika i pripremiti se za buduće situacije iz poslovnog ili privatnog života u kojima im je potrebno znanje stranog jezika.

Naši kvalitetni programi, visoko kvalificirani profesori i njihov integrirani pristup, te učinkovite metode poučavanja, suvremeni nastavni materijali i tehnološko-didaktička nastavna pomagala jamče uspješno (korisno i zabavno) učenje, usvajanje jezika s lakoćom i na prirodan način, što omogućuje sigurnost i samopouzdanje u izražavanju. Naša nastavna metoda omogućuje paralelno učenje svih četiriju jezičnih vještina: govora, pisanja, čitanja i slušanja s razumijevanjem. A važna je i činjenica da ćete za manje od mjesec dana završiti cijeli jedan modul učenja od 70 nastavnih sati.

Tradicija podučavanja stranih jezika

U ovoj godini Vodnikova slavi 65. obljetnicu svoga uspješnog rada. Tim povodom ne smijemo ne spomenuti činjenicu da su naši profesori tijekom toga razdoblja napisali, a Vodnikova objavila, više od 80 udžbenika za učenje stranih jezika – engleskoga, njemačkoga, francuskoga, talijanskoga, španjolskoga i hrvatskoga (za strance), i da su svi ti udžbenici dobivali visoku ocjenu ministarstva nadležnog za obrazovanje.

Vodnikova je prva škola na svijetu koja je, davne 1952., uvela tada novu metodu učenja stranih jezika – audio-vizualnu, koja je označila prekretnicu na području metodike nastave stranih jezika. Potom su, od sredine pedesetih do sredine šezdesetih godina 20. stoljeća, profesori stranih jezika iz svih europskih zemalja dolazili u Vodnikovu na stručne seminare iz metodike nastave stranih jezika kako bi stekli znanje o audio-vizualnoj nastavnoj metodi i to znanje implementirali u svojoj školi i zemlji. Želimo spomenuti još dvije važne činjenice. Prvo, učenje u našoj školi istodobno je i korisno i zabavno, što nam dokazuje uzvik „Zar već?“ koji često čujemo u razredu kada zazvoni za kraj nastavnoga sata. Drugo, Vodnikova je škola u kojoj mnogi polaznici susretnu životne prijatelje, a nemali broj njih i srodnu dušu, ljubav svoga života. 

Intenzivni ljetni tečajevi: satnica i školarina


Dinamika nastave: 5x4 nastavna sata tjedno, od ponedjeljka do petka, od 17 do 20.25 sati.
Školarina: 2.370,00 kn, plativo: gotovinom, cijeli iznos odjednom, kod upisa, uz popust od 5% karticom, u 3 obroka, bez popusta.

Vodnikova 12, prvi kat lijevo, soba 102
od ponedjeljka do četvrtka: 8 do 20 sati
petkom: 8 do 16 sati.

Ako ste početnik/ca, upisujete se u prvi modul učenja.
Ako imate predznanje, molimo vas da na web stranici www.vodnikova.hr riješite test (Online testiranje) kako bismo vas mogli svrstati u vama odgovarajući modul/stupanj učenja.  

I, nemojte zaboraviti – Vodnikova je prva priznata škola stranih jezika u Hrvatskoj. A to znači da svjedodžba stečena u Vodnikovoj jest javna isprava s pravom upisa u e-radnu knjižicu.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi