Homeschooling (školovanje kod kuće: dobra opcija ili nužno zlo?

Ayurvedski terapeut

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 250 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Galbanum ustanova za obrazovanje odraslih

Kategorija: Tečajevi

Opis

Učilište Galbanum dobilo je odobrenje za izvođenje programa za stručno usavršavanje: Ayurvedski terapeut.

Program je odobrilo MZOS i upisuje se u radnu e-knjižicu.

O programu

Programom ayurvedski terapeut stječu se sljedeća znanja i vještine za razumijevanje i poznavanje: osnovnih ayurvedskih principa, prehrane prema doshama, osnovnih yoga asana po doshama, osnova Panchakarme (ayurvedskog procesa detoksikacije organizma), upotrebe i pripreme ayurvedskih ulja i pripravaka kako bi se polaznik osposobio za izvođenje ayurvedskih masaža i tehnika rada na tijelu poput abhyange, udwarthanam, shirodhara, pada abeyance, shiroabhyane, pizhichil, swedane, pinda, vastia...

Ayurvedski terapeut može naučene tehnike rada na tijelu primjenjivati samostalno, te će se polaznici dodatno upoznati sa znanjima potrebnim za izvođenje panchakarma terapija koje se izvode uz vodstvo ayurvedskog liječnika ili savjetnika.

Trajanje programa

Program obuhvaća 250 sati nastave, od čega je 100 sati teorijske nastave, a ostalo čine praktičan rad kroz vježbe s nastavnicima, samostalnog praktičnog rada na zadanim slučajevima, izrade pripravaka potrebnih za rad i drugih domaćih zadataka. Program je sažet i komprimiran te se u modulu dobiju suština, praktična i jasna znanja.

Školovanje traje 2 godine intenzivnog i strukturiranog rada (raspodijeljeno kroz 13 vikenda nastave s brojnim dodatnim zadacima) kako bi polaznik bio osposobljen za rad ayurvedskog terapeuta. Program ayurvedskog terapeuta predstavlja suradnju s ayurvedskim klinikama i liječnicima iz Indije te stručnjacima iz područja Ayurvede i svaka će generacija imati prilike slušati predavanja od izvornih ayurvedski liječnika.

Stručni tim

Stručni tim i nastavnici u programu školovanja su ayurvedski liječnici te visokokvalificirane osobe s praksom i edukacijom iz područja ayurvede. Mr. sc. Irena Švenda, bachelor in science of ayurveda, mag. nutricionizma, mag.bio.proc.inž. (Voditeljica programa i predavač); Dr. Nayana Rao, ayurvedska liječnica (predavač), Eni Berger, dipl. ing. (predavač praktičnog djela nastave), Lidija Delić mag.oec. (marketing), Dr.med. Sanja Perko (medicinski dio predmeta), Vesna Genc (ayurvedska masaža).

Uvjeti upisa

Program usavršavanja za ayurvedskog terapeuta može upisati osoba koja je prethodno završila program osposobljavanja za ayurvedskog masera.

Cijena studija

Cijena integriranog studija (ayurvedski terapeut i ayurvedski maser) iznosi 23720 kn. Oni polaznici koji već imaju završen program osposobljavanja za ayurvedskog masera ostvaruju popust na školarina te za njih cijena iznosi 18750 kn. Školarinu je moguće platiti redovitim mjesečnim uplatama na račun škole (do 24 rate).

Početak nastave

Predviđeni početak nastave svibanj 2018.

 

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.