Razvoj mobilnih aplikacija

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 4 mjesec(i)
EduCentar cijena:
38,48 EUR

Naziv: Campster

Mjesto:
Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

Zašto baš ovaj tečaj?

Aplikacije nam omogućuju da u samo nekoliko klikova svoj mobilni telefon pretvorimo u uređaj za učenje, posao, zabavu, komunikaciju i ostale svakodnevne aktivnosti. Tržište Android aplikacija je veliko i u stalnom razvoju. Masovno korištenje pametnih telefona konstantno povećava potražnju aplikacija te je njihovo kreiranje postalo vrlo traženo i profitabilno zanimanje. Neke od najpopularnijih, poput Vibera i Instagrama, donijele su svojim stvarateljima pravo bogatstvo!

Često instalirate nove aplikacije i razmišljate na koji način bi njihove opcije trebalo unaprijediti? Onda imate sve predispozicije da vam razvoj aplikacija postane profesija.

Tečaj Razvoj mobilnih aplikacija pruža primjenjiva znanja koja mogu donijeti brzu dobit na postojećem tržištu. Za pohađanje ovog tečaja preporuča se poznavanje osnova programiranja kao i programskog jezika Java, pa vas zato pozivamo da najprije pohađate tečajeve Uvod u programiranje i Osnove programskog jezika Java.

Cilj tečaja je pružiti znanja i tehnike neophodne za samostalnu izradu aplikacije za mobilne telefone i doprinijeti razvoju karijera i/ili pokretanja privatnih poslova polaznika tečaja. Možda će baš vaša aplikacija za koju godinu biti najpopularnija na tržištu!

Što je potrebno?

 • Rad na računalu
 • Osnove programiranja
 • Programski jezik Java

Koja ću znanja posjedovati po završetku?

 • Osnove i povijest Android platforme
 • Funkcije Android OS-a
 • Android aktivnosti i resursi
 • Elementi korisničkog sučelja
 • Intenti i filteri
 • Naprednije Android funkcije
 • Izrada aplikacija za pametne telefone
 • Priprema i objavljivanje na Google Play trgovini

Potvrde i certifikati

Svi polaznici dobivaju potvrdu o pohađanju tečaja.

Svi polaznici koji uspješno polože tečaj dobivaju Certifikat.

Trajanje tečaja

Tečaj traje 4 mjeseca.

Bilo da kupite jedan ili više tečajeva, svaki od njih možete započeti kad god vi odlučili, neovisno od datuma kupovine! Danas, kroz mjesec dana ili najesen - datum početka tečaja birate sami!

Materijal vam ostaje dostupan po uspješnom završetku tečaja - zauvijek, tako da se naknadno možete podsjetiti ili provjeriti naučeno.

Što mogu očekivati?

Po primitku uplate tečaj će vam biti otvoren najkasnije u roku 3 radna dana. Dobit ćete email s uputama za korištenje Campster platforme. Tečaju možete pristupiti u bilo koje doba, s računala ili mobilne platforme i pratiti ga slijedeći ritam koji vam odgovara.

Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva pitanja i nejasnoće i da vas savjetuje za uspješno usvajanje novih znanja i vještina. Osim toga, odmah postajete član Campster zajednice i možete, ako želite, učiti u grupi i na taj način potražiti pomoć od drugih polaznika ili im pomoć ponuditi.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.