Tečaj hortikulture

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 52 sat(i)
EduCentar cijena: 1.560 kn

Naziv: Narodno učilište - ustanova za obrazovanje i kulturu Rijeka

Kategorija: Tečajevi

Opis

Vrtlarenje kao način provođenja slobodnog vremena na svježem zraku i uz fizičku aktivnost sve je popularnije. No da bi vrt ili okućnica postali ponos svojih vlasnika i mjesto istinskog uživanja potrebno je puno truda, znanja i iskustva. A ako nemate vremena čekati godine da to postignete i ne želite učiti isključivo iz vlastitih pokušaja i pogrešaka, najbolji put je učiti od stručnjaka.

Kroz tečaj hortikulture polaznici će steći teoretska i praktična znanja koja su nužan preduvjet za osmišljavanje i uređenje okoliša vlastitih kuća, stanova ili poslovnih objekata smještenih u mediteranskom podneblju kao i za odabir, uzgoj, njegu i održavanje vanjskog ukrasnog bilja. Polaznici će se upoznati s biljnim vrstama – trajnicama, grmovima, živicama, penjačicama, stablima i sobnim biljem koje uspijeva u našem podneblju. Naučit će kako se pojedine vrste dohranjuju, pravilno orezuju i razmnožavaju te učinkovito štite od bolesti i štetnika. I na kraju, naučit će osnove planiranja okućnica kako bi postigli sklad, a potrebe za održavanjem uskladili sa svojim mogućnostima.

Radi se u malim grupama od najviše 15 polaznika. Nastava se održava u prijepodnevnim ili poslijepodnevni satima, prema dogovoru s polaznicima.

Trajanje tečaja 52 školska sata

Nastava se održava 2 x tjedno po 2 školska sata

Cijena tečaja hortikulture je 1.560 kn. Mogućnost plaćanja u 3 rate po 520 kn. U cijenu je uključen PDV.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.