Kolekcija Technology & Developer za profesionalne informatičare

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
265,44 EUR

Naziv: Cognita d.o.o.

Kategorija: Tečajevi Kategorija: On-line edukacija

Opis

Technology & Developer (Expert) kolekcija sadrži više od 5.000 multimedijalnih interaktivnih e-tečajeva, tisuće video lekcija, online predavanja uživo, snimki predavanja, virtualnih labova, online knjiga i drugih online sadržaja na engleskom jeziku za profesionalne informatičare. Trenutni popis e-tečajeva dostupan je u katalogu na listovima Technology & Developer i Certification Matrix. Uz svaki tečaj postoji link na njegov opis i predviđeno trajanje u satima, a postoji nekoliko vrsta sadržaja (stupac Asset Type):

  • E-learning courses – "klasični" e-learning tečajevi, strukturirani i slijedni materijali za samostalno učenje. Svaki tečaj uključuje i pripadajući test za ocjenu usvojenog znanja.
  • TestPreps – testovi za pripremu certifikacijskih ispita.
  • Mentoring Assets – usluga mentora putem diskusijskih grupa i chata.
  • Final Exams – završni testovi kojim se dokazuju usvojena znanja za pohađanu seriju tečajeva. U nekim slučajevima, prolaz na testu je preduvjet za stjecanje certifikata.
  • Live Learning – online predavanja vođena iskusnim predavačima i stručnjacima.
  • Books – pristup online knjigama poznatih svjetskih izdavača u HTML formatu. 

Osim naslova iz kataloga (>5.000 naslova), polazniku je dostupan čitav niz drugih resursa, poput dodatnih članaka, videa, snimki predavanja i online predavanja uživo i interaktivnih labova (Practice Labs CodeX). U sklopu kolekcije Technology & Developer Expert, dostupno je više od 15.000 online knjiga poznatih i renomiranih izdavača (https://www2.skillsoft.com/books/publishing/).

Katalog obuhvaća gotovo sva glavna informatička područja: Software Development, Operating Systems and Server Technologies, Internet and Network Technologies, Database, Data & Analytics, Web Design, Enterprise Resource Planning Systems, Disaster Recovery, Security, Product Development, Project Management, Business in IT. Obuhvaćeni su certifikati najpoznatijih vendora: (ISC)2, Amazon, ISTQB, ISACA, Cisco, Microsoft, CompTIA, ITIL, Oracle, Red Hat, SAS, TOGAF, Vmware…

Posebno skrećemo pažnju na Practice Labs CodeX koji polaznicima omogućavaju vježbanje korištenja aplikacija i opreme (npr. podešavanje mrežne opreme, servera, operacijskog sustava…) te programiranje u virtualnoj okolini. To znači da polaznik ne mora imati navedenu opremu i softver, odnosno može isprobavati mogućnosti bez straha i neograničeno, uz priložene upute, zadatke i automatsku evaluaciju. Kolekcija uključuje i tzv. Aspire Journeys – unaprijed pripremljene programe za pojedine kompetencije ili profesije (npr. za developere, programere, analitičare podataka, stručnjake za sigurnost, projektne menadžere…).

Način isporuke

Tečajeve isporučujemo preko platformi za e-učenje Percipio, Moodle ili Skillport. Moguće je licencirati pojedinačne e-tečajeve, pakete e-tečajeva ili cijele kolekcije Technology & Developer i Technology & Developer Expert.

U slučaju licenciranja pojedinačnih e-tečajeva ili paketa, cijena ovisi o broju tečajeva unutar paketa. Okvirna cijena jednog tečaja je 270 kn (PDV uključen), a u slučaju paketa, cijena po tečaju može biti niža. Svi resursi, uključujući i pripremne testove (TestPrep) i usluge mentora (Mentoring Assets) tretiraju se na isti način (kao tečaj). Korisnik može odabrati više različitih paketa s proizvoljnim tečajevima. Za više informacija, kontaktirajte nas.

Posebno je povoljno licenciranje cijele kolekcije e-tečajeva, jer osim svih naslova iz kataloga, polazniku je dostupan čitav niz drugih resursa, poput dodatnih članaka, videa, snimki predavanja i online predavanja uživo i interaktivnih labova (Practice Labs CodeX). Cijene ovise o tome hoće li biti uključene online knjige (>15.000 naslova):

  • Kolekcija Technology & Developer – 2.000 kn (PDV uključen), svi resursi kako je navedeno gore, bez online knjiga.
  • Kolekcija Technology & Developer Expert – 2.500 kn (PDV uključen), kao Technology & Developer, ali uz uključene online knjige.

Uočite da je cijena kolekcija usporediva s manje od 10 tečajeva, a s obzirom da ih kolekcija sadrži više od 5.000, a dostupno je i više desetaka tisuća drugih resursa, jasno je što je isplativije!

Osobine kolekcije

  • Polaznik dobiva pristup svim uključenim resursima na godinu dana. Dobiva vlastito korisničko ime i lozinku kojima pristupa sustavu i tečajevima.
  • Kolekcija se redovno ažurira, a polaznik automatski dobiva pristup svim sadržajima koji će se u kolekcije dodati tijekom trajanja pristupa.
  • Svim tečajevima i drugim resursima se može pristupati u bilo koje vrijeme, 24x7, neograničen broj puta. Čak i kada polaznik neki tečaj savlada, može mu ponovo pristupiti radi ponavljanja i osvježavanja znanja.
  • Polaznici sadržaje mogu pregledavati korištenjem preglednika na bilo kojem uređaju s pristupom internetu i sustavu koji će se implementirati, a za pojedine mobilne uređaje dostupna je i mobilna aplikacija.
  • E-tečajevi su strukturirani (podijeljeni na cjeline - module, poglavlja, lekcije...), multimedijalni, interaktivni i polaznika slijedno vode kroz gradivo. Polaznik tipično ima gumbe za navigaciju (naprijed, nazad) kojima se kreće kroz gradivo. Na pojedinim stranicama nalazi se gradivo prezentirano u obliku teksta, slike, animacije, videa ili interaktivnih elemenata. Najčešće postoji i glas koji čita tekst prikazan na ekranu (ili se tekst moze prikazati u obliku titlova).
  • Interaktivni elementi uključuju kviz pitanja, zadatke i vježbe čiji je cilj polazniku pomoći u savladavanju gradiva.
  • Da bi polaznik savladao tečaj, treba proći kroz sve stranice neke lekcije i kroz sve lekcije tečaja.
  • Nije potrebno proći kroz cijeli tečaj (ili lekciju) odjednom. Sustav pamti postignuto i kod sljedeće prijave polaznika će dočekati ista situacija kao kod zadnjeg pristupa (zapamćen napredak i lokacija na kojoj se nalazio).
  • Većina tečajeva uključuje testove koje je moguće koristiti za predtestiranje i završno testiranje. Polaznik testovima može pristupati višekratno, a njihova glavna namjena je samostalna evaluacija postignutog.
  • Tečajevi mogu uključivati transkripte, Skill BriefoveJob Aidove i druge dodatne resurse, koji korisniku služe kao dodatni materijali za učenje i kasniji rad i koje može isprintati.
  • Sadržaji online knjiga nisu u obliku PDF-a već web stranica, što znači da polaznici mogu pretraživati sadržaj i rezultate dobiti na razini stranice unutar neke knjige. Dijelove teksta moguće je označiti, kopirati ili ispisati. 
  • Pojedine sadržaje korisnik može preuzeti za pregled i preslušavanje offline, ali samo korištenjem mobilne aplikacije, odnosno ova mogućnost nije dostupna za korištenje na računalima već samo na mobilnim uređajima.

Više informacija potražite na portalu edukacija.net.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.