MBA Management

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 1 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Zagrebačka škola ekonomije i managementa

Kategorija: Fakulteti Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Zašto MBA Management?

Manageri su odgovorni za uspješno i učinkovito vođenje organizacija. Kako bi uspješno obavljali svoju funkciju, manageri trebaju znanja i vještine koje će im u tome pomoći. Prilagodljivost u primjeni menagerskih tehnika i strateškog razmišljanja jedni su od glavnih preduvjeta uspješnog poslovanja. Prioriteti svakog modernog managera su snažan moralni kompas, sposobnost upravljanja projektima, razumijevanje računovodstvenih izvješća i donošenje poslovnih odluka.

Learn from the best. Lead the change.

O MBA Managementu na ZŠEM-u

Glavni cilj MBA Managementa na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa je pomoći studentima razumijeti filozofiju managementa, razvijanje analitičke sposobnosti te stjecanje managerskih znanja i kompetencija.

Program je namijenjen osobama koje se žele specijalizirati u području managementa, vođenju projekata, upravljanju ljudskim potencijalima te e-poslovanju s ciljem razvijanja strateških i rukovodećih vještina. U sklopu ovog programa, studenti će sudjelovati u poslovnim simulacijama gdje će testirati svoje sposobnosti vođenja projekata te na stvarnim primjerima vidjeti kako donesene odluke utječu na daljnje poslovanje.

Ključni elementi programa

MBA Management uključuje predavanja iz Strategije, Managementa promjena, Poslovne etike i korporacijske društvene odgovornosti, Upravljanje projektima i mnoga druga. Jedan od ključnih elemenata navedenog programa razvoj je percepcije potrebne za donošenje rukovodećih odluka i krajnjih utjecaja na organizacije. Studenti će imati priliku sudjelovati u simulaciji upravljanja ljudskim potencijalima. Markstrat marketinška simulacija također je uključena u program kao obavezno predavanje. S obzirom na to da su marketing i optimizacija vrijednosti kompanije svojstveno povezani, ovo predavanje studentima prezentira mogućnost da ispune ulogu marketinškog managera u virtualnoj kompaniji.

Trajanje ovog programa je dva semestra obaveznih predavanja nakon kojeg slijedi izrada diplomskog rada, a po završetku programa student ostvaruje 60 ECTS bodova. Randy Richards, Dan Ebner (Sveučilište St. Ambrose, Sjedinjene Američke Države) i Zlatko Mateša (predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora) samo su neki od afirmiranih predavača ovog programa.

Struktura i jezik

Predavanja na engleskome jeziku održavaju se radnim danima od 17 do 21 sati.

Predavanja na hrvatskome jeziku održavaju se vikendima: petkom od 17 do 21 sati i subotom od 9 do 18 sati.

Školarina

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.