Osposobljavanje radnika za rad na visini / Fall protection prema OSSA* standardu (internacionalno)

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 6 sat(i)
EduCentar cijena:
170 EUR + PDV

Naziv: ZIRS učilište

Kategorija: Tečajevi

Opis

OBRAZOVNI SEKTOR: Graditeljstvo i geodezija

TRAJANJE PROGRAMA:  6 – 8 sati

CIJENA USAVRŠAVANJA:  170,00 € (1.280,87 kn) + PDV po polazniku.

POČETAK USAVRŠAVANJA: po dogovoru

Uvjeti upisa

Osposobljavanje za rad na visini namijenjeno je radnicima na gradilištima tijekom izgradnje, eksploatacije, remonta postrojenja kao i prilikom gradnje javnih objekata i obvezno je za radno osoblje prilikom ulaska i obavljanja radova na gradilištima izvan Hrvatske.

Pismene prijave za polaznike koji će polaziti osposobljavanje treba dostaviti ZIRS-u najkasnije 8 dana prije početka osposobljavanja.

Opis programa

ZIRS održava osposobljavanje radnika za obavljanje radova na gradilištu koje odobrava organizacija OSSA (Oil Sands Safety Association, Kanada) u sura dnji s akreditiranom ustanovom Fusion Safety Systems (Kanada).

Program se izvodi na engleskom jeziku.

Osposobljavanje sadrži slajdove, videosnimke i prezentaciju u originalu na engleskom jeziku, izradu procjene rizika kao i ispitivanje kandidata (provjera usvojenog znanja), čime se usklađuje zahtjev prema OSSA iskustvenim i primijenjenim pravilima te se dobiva uvjerenje u valjanosti do 3 godine.

Uz skriptu (work book) na trajno korištenje, polaznici dobivaju uvjerenja u obliku iskaznice, veličine vizitke s datumom izdavanja, imenom polaznika, imenom instruktora i s holografskom naljepnicom (sticker) zbog autentičnosti. Svaka kartica ima serijski broj kojim OSSA može u cijelom svijetu provjeriti navedene podatke odnosno izvornost.

Program se sastoji od teoretskog (upotreba sigurnosnih pojaseva, uprtača, karabinera, užadi, falštopera, sidrišnih točaka…) i praktičnog dijela (demonstracija opreme za rad na visini, upotreba, pregled i provjera funkcionalnosti, izrada procjene rizika). Odmah po završetku tečaja polaže se pismeni ispit.

Osposobljavanje u trajanju od 6 do 8 sati održava se u prostorijama ZIRS-a, Ulica grada Vukovara 68 s početkom u 8,30 sati. Broj polaznika ograničen je na 16 mejsta.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.