Mikrokvalifikacija depilacija lica i tijela

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 100 sat(i)
EduCentar cijena:
449,99 EUR

Naziv: Narodno učilište - ustanova za obrazovanje i kulturu Rijeka

Kategorija: Tečajevi

Opis

Program stjecanja ove  mikrokvalifikacije je usmjeren na usvajanje  znanja i vještina za pružanje usluge depilacije tijela i lica. Radi se o vještinama koje se primjenjuju u radu u salonima za ljepotu, wellness centrima, kozmetičkim salonima ili u studijima za masažu i njegu tijela.

Nastava se sastoji od manjeg teorijskog i većeg vježbovnog dijela te se održava u kozmetičkom praktikumu u Narodnom učilištu. Cilj nastavog procesa je stjecanje specifičnih znanja i vještina potrebnih za samostalnu i sigurnu  provedbu postupka depilacije lica i tijela. Vježbe su  integrirane u program obrazovanja uz uporabu simulacija i stvarnih projektnih i radnih zadataka u kozmetičkom praktikumu za vježbu. Polaznik samostalno obavlja postupak pripreme klijenta i radnog prostora ze depilaciju te provodi postupak depilacije lica i tijela. Tijekom nastavnog procesa, polaznici se upoznaju s kozmetičkim oblicima depilatora i njihovim djelovanjem. Polaznici primjenjuju stečena znanja pri odabiru kozmetičkih proizvoda i preparata potrebnih za provedbu depilacije vodeći se pri odabiru načelom ekološki prihvatljivih preparata.

Važan segment u ovom programu čine ''zeleni standardi''. Kroz ovaj program mikrokvalifikacije, polaznici će usvojiti potrebna znanja za obavljanje postupka depilacije na ekološki prihvatljiv način vodeći se  smjernicama za održivost i zaštitu okoliša.

Po završetku programa i uspješno položenom ispitu izdaje se uvjerenje o stjecanju mikrokvalifikacije depilacije lica i tijela  koje se upisuje u radnu knjižicu.

Trajanje programa

100 sati

Minimalni uvjeti

Završena srednja škola

Cijena programa

3.390,52 kn ( 450 eura)

Mogućnost plaćanja u dvije rate.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.