Klasične ručne masažne tehnike

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 300 sat(i)
EduCentar cijena:
806,29 EUR

Naziv: Narodno učilište - ustanova za obrazovanje i kulturu Rijeka

Kategorija: Tečajevi

Opis

Kao maser, korist ćete razne tehnike zbog kojih će se Vaši klijenti osjećati svježije i mlađe. Sustavnim pokretima radit ćete na normalizaciji tkiva, otpuštanju mišićne napetosti i poboljšanju mišićnog tonusa i cirkulacije.

Masaže također pomažu probavi i izlučivanju štetnih tvari iz organizma, ostavljajući pozitivan učinak na cjelokupno zdravlje i smanjenje stresa.

U sklopu našeg programa naučit ćete umijeće različitih masažnih tehnika, kao što su klasična ručna masaža, sportska masaža, opuštajuća masaža, anticelulitna masaža te tehnike gestualne masaže.

Ovladat ćete pravilnom primjenom pokreta, koristeći dlanove, podlaktice i laktove kako biste stvorili doista čarobno iskustvo.

Kroz program ćete usvojiti osnovna teorijska znanja iz anatomije, fiziologije i dermatologije, kao i učinkovite komunikacijske vještine za stvaranje opuštene atmosfere tijekom tretmana.

Steći ćete znanje o radu na siguran način u djelokrugu rada masera i pravilnom odlaganju otpada.

Praktični dio programa odvija se u suvremeno opremljenom kabinetu Narodnog učilišta i Wellness centru Thalassotherapie Opatija.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske. Po završetku programa i položenom ispitu izdaje se uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu. U cijenu su, uz praktičnu i teorijsku nastavu, uključne i skripte i polaganje ispita.

Minimalni uvjeti za upis u program: završena minimalno trogodišnja srednja škola i navršenih 18 godina te potvrda medicine rada o psihofizičkoj sposobnosti za obavljanje poslova masaže.

Trajanje programa: 300 školskih sati

Cijena programa:  806.29 € (mogućnost plaćanja u 4 rate po 201.57 €)

Posebna pogodnost - Iskoristite mogućnost besplatne edukacije putem vaučera

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.