ZIMSKA ŠKOLA EU FONDOVA - BRZI PROGRAM

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 12 sat(i)
EduCentar cijena:
168 EUR

Naziv: Europski fondovi.eu

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

 

  • edukacija + radionica
  • trajanje 12 školskih sati
  • održavanje online
  • cijena edukacijske radionice 168,00 eura

O nama: europskifondovi.eu predstavlja platformu koja pomaže u pripremi i provedbi projekata za osvajanje poticaja iz svih raspoloživih izvora, fondova i programa Europske unije, raznih državnih, regionalnih i lokalnih razina. Naši stručnjaci iz različitih područja te dugogodišnje iskustvo rada na projektima daju nam stabilnost i optimizam u poslovanju, jer imamo sposobnosti pronaći rješenja za svaki izazov pred nama. Iz tog razloga odlučili smo podijeliti naše znanje, iskustvo i specifičnu paletu vještina koje smo stekli tijekom godina.

Iskoristite zimu i steknite nova znanja i vještine korisne za budućnost. Zimska škola omogućuje stjecanje znanja kroz sažeti pristup te optimalnu brzinu učenja uz stjecanja novih znanja. Fokus nastavnih aktivnosti temelji se na praktičnim primjerima i stvarnim podacima, kako bi polaznici odmah prionuli na pripremu projekata. Koncept zimske škole je upravo sa konkretnim i sažetim (da ne kažemo 'zipanim') materijalima te isto takvom pristupu rješavanju zadataka i logičkom povezivanju svih cjelina u jedinstveni projekt. Naši stručnjaci pružaju otvorenu podršku i pri tome 'dekodiraju' sve potrebne elemente izrade projekata uz korisne savjete i prijenos znanja kroz stečena praktična iskustva. Znanja stečena u jesenskoj školi pružaju puno više jer će se vrijeme odvojeno za učenje višestruko isplatiti.

U specifična znanja koja se mogu steći ovim programom, svakako bismo ubrojili stjecanje temelja za projektni management, koji će se prezentirati na jednostavan i razumljiv načiun. Pojam projektnog menađmenta, često se pronalazi i pod nazivima vođenja ili upravljanja projektima. Iz tog razloga bitno je naučiti koje standarde i vještine je potrebno primijeniti kako biste precizno i jasno pokrenuli i određeni projekt. Sve naše edukacije sadrže ovu bitnu komponentu organiziranja i vođenja projekata, koju smatramo neophodnom za rad u bilo kojem okruženju modernog poslovanja. Sve uspješne tvrtke, od softverskih firmi do velikih trgovaca, pokreću nove aktivnosti putem definiranih projekata, bilo da se radi o proširenju djelatnosti, smanjenju troškova ili optimiziranju postupaka nabave.

Pregled edukacijskih aktivnosti:

Natječaji iz EU fondova (raspoloživa sredstva i potpore, općenita pravila sudjelovanja na natječajima)

Provjera prihvatljivosti i dokumentacija (inicijalna provjera prihvatljivosti prijavitelja, provjera prihvatljivosti troškova i aktivnosti, prikupljanje dokumentacije (statusna, dokumentacija, izjave, upitnici, dozvole...), provjera prihvatljivosti nakon provjere dokumentacije i pokazatelja, ocjena projekta i usporedba prema bodovnoj tablici)

Inicijalno oblikovanje projekta (prikupljanje ponuda i postupci nabave, adresiranje prihvatljivih troškova, uspostava projektnog tima, poslovni plan)

Opis projekta (svrha i opravdanost projekta, identifikacija projekta, unaprjeđenje poslovnih procesa, usklađenost sa ciljevima i pokazatelji, vrijednost za novac i održivost rezultata projekta,  pokazatelji i mjerljivost rezultata aktivnosti projekta i vremenska usklađenost)

Proračun projekta (ukupna vrijednost, prihvatljivi i neprihvatljivi troškovi, intenzitet i iznos potpore, izvori financiranja

Završne aktivnosti (horizontalna načela, informiranje i vidljivost, evaluacija projekta, provjera dokumentacije)

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.