Engleski jezik

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Pučko otvoreno učilište Čakovec

Kategorija: Tečajevi

Opis

Engleski jezik postao je lingua franca modernog doba i neizostavan u poslovnom svijetu. Poznavanje engleskog otvara vrata brojnim prilikama, bez obzira na struku i zanimanje. Stoga je učenje engleskog važna karika u osobnom i profesionalnom razvoju.

Ovladavanje engleskim jezikom omogućit će vam komunikaciju s govornicima diljem svijeta, pristup globalnim medijima i znanstvenim informacijama. Poboljšat će vaše šanse za pronalazak dobrog posla, napredovanje u karijeri ili nastavak školovanja u inozemstvu.

Upišite tečaj engleskog jezika kod nas i steknite jezične kompetencije za uspjeh u privatnom i poslovnom okruženju. Naši iskusni predavači i interaktivna nastava u manjim grupama omogućit će vam sigurno i brzo učenje.

Vrste tečaja u ponudi

Engleski jezik za djecu

Tečaj je organiziran u skupinama do 10 polaznika. Djeca kroz igru, pjesme, crtanje, bojanje i imitaciju upoznaju engleski jezik. U radu se koristi pametna ploča sa multimedijskim i interaktivnim sadržajima prilagođenima djeci.

Engleski jezik za učenike osnovne škole

Tečaj je organiziran po znanju i dobi učenika u grupama do 10 polaznika. Nastavni sadržaji prilagođeni su napredovanju polaznika. U radu se koristi pametna ploča sa multimedijskim i interaktivnim sadržajima prilagođenima djeci osnovnoškolske dobi.

Engleski jezik za odrasle

Tečaj je organiziran po znanju i dobi polaznika u grupama do 10 polaznika. Nastavni sadržaji prilagođeni su napredovanju polaznika. U radu se koristi pametna ploča sa multimedijskim i interaktivnim sadržajima prilagođenima odraslih polaznicima.

Engleski opći jezik s upisom u e-knjižicu

Tečaj prati Zajednički europski referentni okvir za jezik te je fokus na općem korištenju engleskog jezika.

Engleski poslovni jezik za odrasle s upisom u e-knjižicu

Tečaj prati Zajednički europski referentni okvir za jezik te je fokus na korištenju engleskog jezika u poslovnom kontekstu.

Konverzacijski engleski s izvornim govornikom

Namijenjen je polaznicima koji posjeduje određeno predznanje i govorničko iskustvo.

Za točan broj sati određenog tečaja te njegovu dinamiku izvođenja konzultirajte cjenik.

Upisom u naše tečajeve stranog jezika dobivate garanciju za najbolji omjer cijene i kvalitete.

Zajednički europski referentni okvir za jezike

A1 – PRIPREMNI STUPANJ – 140 sati

Polaznik će razumjeti i koristiti poznate svakodnevne izraze i vrlo jednostavne iskaze koji se odnose na zadovoljavanje konkretnih potreba. Može predstaviti sebe i druge te postavljati i odgovarati na pitanja o sebi i drugima kao npr. o tome gdje živi, o osobama koje poznaje i o stvarima koje posjeduje. Može voditi jednostavni razgovor pod uvjetom da sugovornik govori polako i razgovijetno te da je spreman pomoći. S obzirom na svoju širinu, stupnjevi se mogu dijeliti na onoliko modula (ili podstupnjeva) koliko je potrebno da se svladaju u cijelosti.

A2 – TEMELJNI  STUPANJ –  140 sati

Polaznik će razumjeti izolirane rečenice i često rabljene riječi iz područja od neposrednog osobnog interesa (npr. jednostavne podatke o sebi i obitelji, informacije vezane za kupovanje, neposrednu okolinu, posao). Može komunicirati u jednostavnim i uobičajenim situacijama koje zahtijevaju jednostavnu i neposrednu razmjenu informacija o poznatim temama i aktivnostima. Može jednostavno opisati aspekte svoga obrazovanja, neposrednu okolinu te sadržaje iz područja zadovoljavanja neposrednih potreba.

B1 – PRIJELAZNI  STUPANJ – 280 sati

Polaznik će razumjeti glavne misli jasnog, standardnog razgovora na poznate teme s kojima se redovito susreće na poslu, u školi, u slobodno vrijeme itd. Može se snalaziti u većini situacija koje se mogu pojaviti tijekom putovanja kroz područje na kojem se taj jezik govori. Može proizvesti jednostavan vezani tekst na poznatu temu ili temu od osobnog interesa. Može opisati doživljaje i događaje, svoje snove, nade i težnje te ukratko obrazložiti i objasniti svoja stajališta i planove.

B2 – SAMOSTALNI STUPANJ – 140 sati

Polaznik će razumjeti glavne misli složenog teksta o konkretnim i apstraktnim temama, uključujući tehničke rasprave iz svog stručnog područja. Može komunicirati dovoljno točno i neusiljeno sto omogućuje normalnu interakciju s izvornim govornikom bez napora s bilo koje strane. Može proizvesti jasan, detaljni tekst o velikom broju tema te objasniti svoja stajališta o nekoj aktualnoj temi navodeći prednosti i nedostatke različitih opcija.

C1 –  NAPREDNI STUPANJ – 280 sati

Polaznik će razumjeti složene, duže tekstove iz različitih područja i prepoznati implicitna značenja. Može se izražavati točno i neusiljeno bez jako očitog traženja odgovarajućih izraza. Može fleksibilno i učinkovito koristiti jezik u društvenim, akademskim i poslovnim situacijama. Može proizvesti jasan, dobro strukturirani, detaljni tekst na složene teme pokazujući da se uspješno služi jezičnim obrascima, konektorima i kohezivnim sredstvima.

C2 – VRSNI STUPANJ – 140 sati

Polaznik će bez poteškoća praktički razumjeti sve što čuje ili pročita. Može sažeti informaciju iz različitih usmenih ili pisanih izvora, suvislo i jasno prenoseći argumente i činjenice. Može se izražavati neusiljeno, vrlo točno i precizno te razlikovati i finije nijanse značenja cak i u složenijim situacijama.

Imate pitanje ili se želite predbilježiti za tečaj stranog jezika?

Ispunite obrazac te ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.