Građevinski poslovođa

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Zagrebačko učilište

Kategorija: Tečajevi

Opis

Viši stupanj obrazovanja iz područja graditeljstva

Ustanova Zagrebačko učilište izvodi predmetno usavršavanje u sljedećim gradovima i terminima:

GRUPA MJESTO ODRŽAVANJA POČETAK NASTAVE
ZAGREB Zagreb, Lanište 1e PRIJAVA
 

ORGANIZACIJA I TRAJANJE PROGRAMA

Program jednosemestralnog usavršavanja prilagođen je konzultativno-instruktivnoj nastavi. Svim sudionicima osigurava se nastavna dokumentacija i priručnici kako bi se nastava mogla realizirati prema posebnoj obrazovnoj tehnologiji i razrađenom izvedbenom nastavnom planu i programu (nastava, vježbe, kontrolni radovi) koji obuhvaća okvirne i izvedbene programe, uvodne, grupne i pojedinačne konzultacije, te termin završnog ispita.

Usavršavanje se organizira u trajanju od 528 sati tijekom kojih polaznik ima 128 sati teoretskih predavanja i vježbi, te 400 sati praktičnog rada.

Polaznici usavršavanja obavezni su prisustvovati nastavi na svim početnim konzultacijama, kako bi od predmetnog nastavnika dobili detaljne upute o opsegu i dubini sadržaja predmeta, raspoloživoj nastavnoj dokumentaciji, priručnicima i preporučenoj literaturi, obvezama polaznika i načinu pripremeza polaganje završnog ispita. Stručna praksa realizira se u društvu iz kojeg je polaznik upućen na usavršavanje, prema programu stručne prakse. Polaznici vode dnevnik stručne prakse.

Svim polaznicima, Zagrebačko učilište osigurava nastavnu dokumentaciju (priručnici, Zakoni, propisi, obrasci, isprave, evidencije i dr.) koja se uručuje na početku nastave.

Petnaest dana po završetku nastave održat će se završni ispit. Završni ispit se sastoji od pismenog i usmenog dijela. Pismeni dio traje 4 sata i sastoji se u rješavanju testa znanja iz svih predmeta.

Polaznici usavršavanja koji su ispunili sve svoje obaveze u nastavi, obavili stručnu praksu (izradili sve tražene zadatke), te na pismenom dijelu ispita riješili najmanje 75% zadataka, ne moraju pristupiti usmenom dijelu ispita. Sljedeći ispitni rok organiziratI će se u roku 15 radna.

UVJETI ZA UPIS

U usavršavanje se mogu upisati osobe koje su završile najmanje trogodišnju ili četverogodišnju školu, studenti i druge osobe sa završenim stručnim ili sveučilišnim dodiplomskim i poslijediplomskim studijem.

Uvjerenje o uspješno položenom ispitu vrijedi kao dokaz o specijalizaciji te se upisuje u e-knjižicu (ERPS-elektronički radno pravni status).

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.