Stručni prijediplomski studij Razvoj računalnih igara

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 4 godina(e)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Sveučilište Algebra

Kategorija: Fakulteti

Opis

Industrija razvoja videoigara uključuje segmente kreiranja, razvoja, izdavanja i prodaju videoigara. Ova brzorastuća industrija, u kojoj je u 2022. godini uprihođeno čak 184,4 milijarde dolara, zapošljava različite vrste stručnjaka, uključujući programere, producente, dizajnere, pisce i mnoga druga kreativna zanimanja.

Algebrin stručni prijediplomski studij razvoja računalnih igara priprema vas za uspjeh upravo u toj industriju!

Program studija je osmišljen kako bi studentima pružio duboko razumijevanje razvoja videoigara kao neraskidive kombinacije programerskih znanja i vještina, dizajna i raznih umjetničkih smjerova. Suvremene videoigre su visoko sofisticiran proizvod, a za njihovu izradu koriste se napredne tehnologije. Vjerujemo da je razvoj videoigara područje koje neprestano evoluira, stoga potičemo naše studente da ostanu u tijeku s najnovijim trendovima i tehnikama.

Kao student/ica na Algebri, imat ćeš pristup najsuvremenijoj tehnologiji i softveru koji se koriste u industriji razvoja videoigara. Također, učit ćeš od nastavnika s bogatim iskustvom u realnom sektoru koji će ti pomoći u stjecanju vrijednih znanja i vještina rješavanjem realnih problema i izazova u kreiranju videoigara.

Ako te zanima stvaranje i osmišljavanje mehanika igre, digitalnih svjetova, likova i iskustava igre, onda si na pravom mjestu jer u Algebri vjerujemo u pružanje sveobuhvatnog obrazovanja koje uključuje teorijsko znanje i praktično iskustvo!

Ovaj smjer je savršen odabir ako voliš razmišljati izvan okvira i na kreativan i efikasan način pronalaziti rješenja kompleksnih problema. Algebrini studenti imat će priliku raditi na zajedničkim projektima sa svojim kolegama i stvarati vlastite igre kao dio obrazovnog procesa te prezentirati svoje rezultate investitorima.

Pretvori svoju strast prema videoigrama u karijeru i upiši stručni prijediplomski studij razvoja računalnih igara!

Saznaj više

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.