CISCO mrežni suradnik – CCNA

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 3 mjesec(i)
EduCentar cijena:
1.393,58 EUR

Naziv: Sveučilište Algebra

Kategorija: Tečajevi

Opis

Povećanjem broja radnih mjesta i domaćinstava gdje se koriste računala, raste i potreba za njihovom međusobnom komunikacijom, tj. umrežavanjem.

Razvojem mrežne infrastrukture na lokalnoj i svjetskoj razini istovremeno naglo raste i potreba za specifičnim tehničkim vještinama.

CCNA Akademija daje vam znanja i vještine potrebne za dizajniranje, izgradnju i održavanje manjih i srednje velikih računalnih mreža. CCNA certifikat, već nekoliko godina slovi kao jedan od najpopularnijih IT certifikata za početnike koji žele izgraditi svoju karijeru u području informatičkih tehnologija.

Nastavni program CCNA Akademije predstavlja čvrst temelj u savladavanju i primjeni znanja i vještina u području mrežnih tehnologija. Osim teorijskih koncepata, poseban naglasak stavlja se na praktičnu primjenu stečenih znanja. U posebno opremljenom laboratoriju, imat ćete pristup mrežnoj opremi potrebnoj za provođenje svih predviđenih vježbi.

Nastava je prilagođena i poslovnim korisnicima (održavanje nastave u jutarnjim, večernjim i vikend terminima), a cijeli program traje od četiri do šest mjeseci, ovisno o izabranom tempu nastave.

Kompetencije koje ćete steći

  • Implementirati sigurnosne tehnologije u IT sustav. Služiti se uobičajenim infrastrukturnim tehnologijama u IT sustavu za pristupanje i nadzor uređaja
  • Konfigurirati i upravljati krajnjim uređajima koji se povezuju na IT sustav. Služiti se dokumentacijom proizvođača. Izraditi jednostavniju tehničku i poslovnu dokumentaciju
  • Izraditi jednostavnije osmišljene i standardizirane algoritme u odabranom programskom jeziku. Dijagnosticirati jednostavne probleme u radu programskih sustava i operacijskih sustava računala
  • Nadzirati rad računalnog sustava i mreže. Testirati računalni sustav i mrežu u produkcijskoj okolini
  • Ispitati funkcionalnost jednostavnih računalnih sustava i mreža

Seminari

Program obrazovanja Cisco mrežni suradnik/Cisco mrežna suradnica sastoji se od nekoliko seminara.

  • Temeljne mrežne tehnologije
  • Usmjeravanje, preklapanje i bežične mreže
  • WAN tehnologije, sigurnost i automatizacija

Po uspješnom završetku programa obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije Cisco mrežni suradnik/Cisco mrežna suradnica stječete uvjerenje za upis zvanja u e-radnu knjižicu.

Program dostupan uz državni poticaj zapošljavanja uz HZZ vaučer.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.