Profesinalno pranje staklenih površina

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 8 sat(i)
EduCentar cijena:
299 EUR

Naziv: Mr.Čisti

Kategorija: Tečajevi

Opis

Našom edukacijom profesionalnog pranja prozora steći ćete cjeloživotno znanje i vještinu pranja prozora, kojom ćete imati mogućnost vrhunske zarade, boljeg pozicioniranja na tržištu rada, mogućnost rada u inozemstvu, ali ćemo se dotaknuti i nekih tajni uspješnog poslovanja.

Bilo da ste vlasnik servisa za čišćenje i želite omogućiti svojim zaposlenicima poslovno usavršavanje, samozaposleni u sektoru čišćenja i održavanja, razmišljate da postanete obrtnik ili ste zaposleni kod poslodavca ova edukacija će vas pripremiti za samostalni rad odmah po završetku tečaja.

Ova edukacija također je korisna i za sve poslodavce u hotelijerskom i ugostiteljskom sektoru, jer ćemo vaše zaposlenike pripremiti za samostalan rad te više nećete imati potrebe za korištenjem vanjskih servisa za usluge pranja prozora.

Mr.Čisti vam može ponuditi vrhunsku edukaciju za pranje stakla i svih staklenih površina sa profesionalnom opremom. Sa više od 30 godina iskustva i preko 150 objekta koje održavamo, imamo znanje, strpljenje, osoblje i jedinstven pristup poslu kojem vas možemo naučiti.

Ukoliko vam je potreban dodatni sat ili cijeli dan praktičnog dijela nastave on se uvijek može nadodati na osnovnu edukaciju, a Mr.Čisti tim je uvijek na raspolaganju za dodatna pitanja koja mogu uslijediti nakon završetka edukacije.

Želite li pružiti svojim zaposlenicima stručno usavršavanje, stojimo na raspolaganju i za veće grupe.

Trajanje i plan programa:

  • Trajanje - 8 sati - podijeljno na dva dana, a po potrebi edukacija može biti gotova i u jednom danu.

Plan

  • Interaktivno predavanje teorijskog dijela + Praktična nastava na terenu.
  • Naučit ćete sve osnove pranja prozora u teorijskom dijelu nastave, a u terenskom dijelu naučiti ćete razne tehnike, upoznati se sa alatom, ali i kako pronaći i zadržati klijente, nositi se sa raznim poslovnim situacijama te kako reklamirati svoju tvrtku i uspješno se pozicionirati na tržištu.
  • U praktičnom/terenskom dijelu nastave moći ćete iz prve ruke iskusiti rad sa strankama, različitim staklenim površinama i neočekivanim situacijama koje vas mogu dočekati u vašem poslu.
  • Također nudimo mogućnost odabira vrste objekta u kojem ćete se učiti (restoran, caffe bar, ured i sl.), a koji će biti najsličniji vrsti objekta koju planirate održavati u budućnosti.
  • Materijali za rad i literatura za učenje su osigurani

Dodatne informacije:

  • Po završetku edukacije nudimo i mogućnost zapošljavanja u našem poduzeću.
  • Također nudimo mogućnost kupnje profesionalne opreme potrebne za početak rada u S,M i L paketima.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.