Superprodavač 2024. - Umjetna inteligencija u službi prodaje

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
400 EUR + PDV

Naziv: Business Media Group

Kategorija: Poslovna edukacija Kategorija: Tečajevi

Opis

35 predavača i panelista na konferenciji Superprodavač 2024.- Umjetna inteligencija u službi prodaje, Zagreb, 24. i 25.10.2024.

U zagrebačkom kongresnom centru Antunović 24. i 25.10.2024. održat će se četrnaesta po redu konferencija Superprodavač, te će se dodijeliti godišnje nagrade „B2B Superprodavač“ godine. Organizator je portal Poslovni savjetnik.

Dvodnevna konferencija edukativno je poslovnog karaktera, namijenjena prodajnom osoblju, članovima uprave za prodaju, direktorima i voditeljima prodaje, prodavačima i trgovcima, svima onima koji žele unaprijediti svoje prodajne vještine te prilagoditi prodajno poslovanje kupcima budućnosti.

"Za okruglim stolom raspravljat će se - kako umjetna inteligencija mijenja način naše prodaje. Predavači su eksperti u prodajnim disciplinama za B2B i B2C prodaju koji sudionicima konferencije prezentiraju novitete u prodajnom sektoru, ali i nadograđuju njihova znanja i tehnike s prijašnjih konferencija. Tijekom dva dana stručne edukacije sudionicima će najnovije prodajne tehnike i metode prenositi čak 35 vrhunska predavača, laureata i panelista, uz dodjelu godišnjih nagrada B2B Superprodavač godine. Sudionici nam dolaze iz Hrvatske, Austrije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, te Srbije", kaže organizatorica konferencije i glavna urednica Poslovnog savjetnika, Sandra Mihelčić.

Potpuni program konferencije možete preuzeti OVDJE!

Predavači i panelisti su: Mladen Jančić, Miljenko Bošković, Jasmin Ibrahimović, Branimir Trošić, Toni Babić, Miodrag Kostić, Jasmina Marić Cvijetinović, Sanela Dropulić, Tanja Jurković, Natalia Ugren, Anita Lukenda Mlinac, Marija Novak Ištok, Branko Pavlović, Saša Petar, Tanja Džido, Zoran Salopek, Sandro Kraljević, Siniša Begović, Goran Jungvirth, Krešimir Buntak, Danijel Bičanić, Kamilo Antolović, Željko Šundov, Asja Lajtman, Ante Mihaljević, Matea Štelcar...

Konferencija će se održati uživo, karte se mogu kupiti na info@poslovni-savjetnik.com ili na tel. 01 49 21 737. Cijena jedne kotizacije za oba dana i za sva 24 predavanja iznosi 400,00 eur + PDV. Popusti za pet plus sudionika iz jedne tvrtke.

Medijski pokrovitelji i partneri konferencije: Heraklea, OTV, ICT business, Ja trgovac, Shhhefica, Međunarodna mreža poslovnih žena, Brendfulness by Dhar media, Poslovni FM, Udruga.hr, Posao.hr, She.hr, Profitiraj.hr, Suvremena.hr, E Kvarner, E Istra, E Croatia, portal Znatko.

Opisi predavanja

Danijel Bićanić: Upravljanje otporom u B2B prodajnom razgovoru

B2B prodaja je vrsta prodaje koja se često odlikuje dužim trajanjem prodajnih procesa, sudjelovanjem više osoba sa obiju strana i specifičnim razlozima zbog kojih nas klijenti odbijaju. Ovo predavanje ima za cilj pojasniti koji su to otpori i koje metode upravljanja otporom možemo primijeniti kako na kraju ne bi čuli: "Hvala, odlučili smo se za drugog dobavljača!" - ili barem znali što učiniti ako nam to ipaku kažu. Dođite na moje predavanje i naučite kako upravljati otporom u B2B prodajnom razgovoru. Vidimo se!

Jasmina Marić Cvijetinović: Upravljanje ključnim kupcima-Key Account Management

Prodavati ključnim kupcima zahtijeva jasnu strategiju sa ciljevima koje želimo ostvariti i sa potencijalom koji nam je ključni kupac spreman ustupiti. Kako odgovoriti na zahtjeve ključnih kupaca koji žele više? Koje benefite možemo očekivati i kroz koje prodajne strategije? Kada  kupac  ima značajan udjel u prodaji, a i značajan udjel  na tržištu, kako kreirati poslovnu strategiju konkurentnosti? Tržište ključnih kupaca je prodajno upravljanje ključnim fokusima profitabilne suradnje uz kontinuirani rast retencije kupaca. Može li se AI koristiti i u digitalnom upravljanju ključnim kupcima? Više na mom predavanju, vidimo se!

Miodrag Kostić: Kako koristiti OpenAI ChatGPT za kreiranje praktičnih komunikacionih alata u prodaji?

Kako vam ChatGPT može pomoći da: Kažete pozitivno NE kupcima, kreirate uspešne prodajne poruke, kreirate skripte za prodajne pozive, upravljate prigovorima i žalbama kupaca, dajete efektnu povratnu informaciju SBIC.

Matea Štelcar: Stilovi komunikacije u prodaji: Kako prepoznati pasivnu agresiju?

Nesumnjivo je da je komunikacija u prodaji izazovna i često nas suočava s neočekivanim reakcijama kako od strane prodavača, tako i od strane kupaca. U takvim situacijama često nismo sigurni jesmo li ispravno postupili i kako bismo mogli unaprijediti svoj pristup. Ovo predavanje istražuje različite stilove komunikacije, analizira njihovu efikasnost i destruktivnost te pruža smjernice o odabiru konstruktivnih pristupa koji će nas dovesti do željenog cilja, a izbjegavanju pasivne agresije kao najčešćeg oblika komunikacije.  

Asja Lajtman Bosilj: Što je zapravo briga o kupcu

Klijent, kupac ili korisnik je, u današnje vrijeme, svatko tko kupuje naš proizvod ili koristi našu uslugu. Dakle, svatko tko se na neki način osloni na nas da obavimo posao koji će utjecati na njegov život, posao ili korištenje proizvoda. Uloga klijenata u uspjehu tvrtke je ključna.  Osigurati da su klijenti zadovoljni čini razliku uspješnih i neuspješnih tvrtki. Upravo iz tog razloga su svi, koji na bilo koji način brinu o klijentu, važan, bolje reći, neizostavan element svakog posla u kojem se posluje s klijentima. Briga o klijentu se može definirati kao bilo koja aktivnost koju poduzimamo kako bismo osigurali da je klijent dugoročno zadovoljan obavljenom transakcijom.
Kako sve možete klijentima pokazati da brinete i da su vam važni rado ćemo podijeliti s vama na ovogodišnjem Superprodavaču!

Branko Pavlović: Aktivna prodaja - iz cipela u dušu kupca

Aktivna prodaja - od želje kupaca i potrošača do uspješnog prodavača. Potrošači imaju potrebe, a umješnost u prodaji  i marketingu je pretvaranje potrebe u želju. Prodajom se stječe profit, a dugoročnim povjerenjem koje nosi, win -win situaciju i profit na dugi rok! Prodaje počinju sa NE, a vještina dobrih prodavača dolazi do izražaja kada to odbijanje  pretvore u DA!

Tanja Džido: Kako kroz osobni brending povećati prodaju i izgraditi dugoročan odnos s klijentom

Kroz otkrivanje vlastitih snaga i vrijednosti, ali i razumijevanje potreba klijenata doznat ćete kako autentičnost, povjerenje i dosljednost u komunikaciji mogu rezultirati jačim vezama s klijentima i posljedično, boljim prodajnim rezultatima. Podijelit ćemo s vama ključne strategije i taktike za izgradnju osobnog brenda te kako ga uspješno integrirati u prodajni proces kako bi se istaknuli na tržištu i postigli dugoročni uspjeh u prodaji. U našem predavanju istražit ćemo kako kroz kultiviranje osobnog brenda kroz prisutnost i vidljivost na LinkedInu možemo prevladati te izazove i postaviti temelje za povjerenje, ključnu kariku u uspješnoj prodaji. Osim taktika izgradnje osobnog brenda, otkrit ćemo vam i neiscrpni potencijal najveće poslovne društvene mreže na svijetu - LinkedIna.

Natalia Ugren: Prodajni follow up, tko će u budućnosti to obavljati, bot ili prodavač?

Kako raditi follow up i pri tome uživati, kako raditi na drugačiji način, ako ne znamo ili ne želimo, zamijenit će nas botovi. Nakon mog predavanja ni follow up, niti bot u prodaji za vas više neće biti misterij.

Branimir Trošić: Prodaja je mrtva! Evo što dalje...

Na mom predavanju saznajte zašto zastarjeli prodajni pristupi više nisu efikasni i saznajte nove načine poslovanja temeljene na znanosti: 

  • čemu ljudski um posvećuje pažnju i zašto je pažnja selektivna? 
  • zašto je pažnja nova valuta kojom se trguje i kako zaokupiti pažnju? 
  • što činiti nakon što vam klijent pokloni pažnju?

Siniša Begović: Budućnost e-trgovine-kako AI mijenja način kupovine

Istražit ćemo kako tehnologije umjetne inteligencije redefiniraju online kupovinu, od personaliziranih preporuka do automatizacije korisničke službe. Raspravljat ćemo o tome kako AI omogućava trgovcima da bolje razumiju svoje kupce, predviđaju trendove i pružaju personalizirano iskustvo kupovine koje povećava zadovoljstvo i lojalnost kupaca. Ovo predavanje će biti posebno korisno poduzećima u B2B i B2C sektorima koja teže optimizaciji svojih prodajnih procesa i poboljšanju korisničkog iskustva kroz naprednu tehnologiju, nudeći praktične uvide u kako AI može služiti kao ključni pokretač rasta i konkurentnosti.

Marija Novak Ištok: Kako izvući živu glavu u prodajnoj komunikaciji s "teškim" klijentom

Na mom predavanju kroz pitanja i odgovore govorit ću o (komunikacijski) „otrovnim“ ljudima, „otrovnoj komunikaciji/ riječima“ i načinima kako se nositi s tim komunikacijskim izazovima. Vidimo se!

Željko Šundov: Value Based Selling-model prodaje u budućnosti

Ako ne budete prodavali vrijednost, vjerojatno uskoro nećete uopće prodavati. Pričati o prodaji vrijednosti je lako, ali implementirati je izuzetno teško. U budućnosti će postojati tanka linija između prodavača i menadžment konzultanta. Više o modelima prodaje u budućnosti saznajte na mom predavanju.

Jasmin Ibrahimović: Prodajni menadžment u maloprodaji - analiza slučaja

Slučaj koji je odabran usredotočen je na sales management i govori o transformaciji najneuspješnije maloprodajne jedinice, te kako je s nekoliko poteza podignuta inicijativa medu djelatnicima i nadmašen planirani rezultat.

Kamilo Antolović: Umjetna inteligencija u maloprodaji - etički izazovi
Tehnologija je u povjesti uvijek bila sredstvo ostvarivanja čovjekovih ciljeva, ako će superinteligencija biti ključna atribucija buduće kulture; može li se umjetna inteligencija „oteti“ čovjekovoj kontrolu? Studija objavljena od strane Oxfordskog sveučilišta još 2016. godine, pokazuje da će do 2043. godine 47% postojećih poslova u SAD-u, 69% poslova u Kini i 75% poslova u Indiji, biti zamijenjeno strojevima.
Stoga je ključno pitanje; što je, koliko i kako će se razvijati umjetna inteligencija (superinteligencija)? Superinteligencijom se smatra intelekt koji je puno pametniji od najboljih ljudskih umova u svim područjima, uključujući znanstvenu kreativnost, općim znanjima i socijalnim vještinama. Neograničenim razvojem nedvojbeno će se premašiti ljudske sposobnosti i stoga novo pitanje; hoće li umjetna inteligencija imati punu autonomiju toliko daleko da će moći samostalno govoriti ljudima što da rade. Mnogobrojni istraživači rade na imitiranju rad ljudskog mozga; može li umjetna inteligencija oponašati ljudsko razmišljanje i stvoriti spoznaju o sebi (svijest), u kojoj mjeri će doći do međusobne integracije ljudi i umjetne inteligencije i koliko će ista biti nadogradnja već postojećim ljudskim sposobnostima; možemo samo čekati i gledati njen daljnji razvoj?
 
Anita Lukenda Mlinac: Kako graditi pozitivnu i zdravu kulturu prodaje koja pobjeđuje

Prodaja je brzo, konkurentno okruženje. Od menadžera i prodajnih timova očekuje se da uvijek budu spremni mijenjati ideje i prodajne aktivnosti, prateći dinamiku tržišnih kretanja. Čak i kad su u pitanju uređeni sustavi, s kvalitetnim vođenjem, dobro postavljenom internom infrastrukturom i visokom razinom zadovoljstva zaposlenika, pritisak na prodajnim timovima je neizostavan. Kultura prodaje pokazatelj je osobnosti i karaktera poduzeća. Svako poduzeće treba težiti razvoju svoje specifične, prepoznatljive i jedinstvene kulture koja će kupca odnosno klijenta asocirati na to određeno poduzeće. Pozitivna kultura prodaje podrazumijeva odanost kupcu ali i brigu za zaposlene te je uspješna onoliko koliko uspijeva izvući najbolje od svojih prodavača.

Ante Mihaljević: Ograničavajuća i podržavajuća uvjerenja u prodaji

Istražite dinamiku podržavajućih i ograničavajućih uvjerenja u prodaji uz zanimljivu radionicu Ante Mihaljevića. Pridružite nam se na interaktivnoj radionici na kojoj ćemo istražiti utjecaj podržavajućih i ograničavajućih uvjerenja na vašu prodaju. Razvit ćete praktične strategije za prepoznavanje i prevladavanje ograničavajućih uvjerenja kako biste postigli veći uspjeh u svojim prodajnim razgovorima. Ova je radionica osmišljena kako bi vas opremila korisnim alatima kako biste unaprijedili svoje prodajne vještine i postigli konkretne rezultate. Osigurajte svoje mjesto sada i napravite prvi korak prema otključavanju svog prodajnog potencijala!

Toni Babić: Situacijski model prodaje - kako prilagoditi vlastito ponašanje maloprodajnoj situaciji

Situacijski model prodaje temelji se na primjeni znanstvenih principa iz područja bihevioralne znanosti kako bismo brzo dobili uvid u potrebe i želje kupaca te njihovu motiviranost i informiranost kao i način donošenja odluka o kupnji. U svijetu prodaje, sposobnost brze i precizne procjene situacije ključna je vještina koja razdvaja izvrsne prodavače od prosječnih.
Kroz pravilno čitanje situacijskog konteksta, postavljanje relevantnih pitanja i interpretaciju kupčevih signala, možete trenutno primijeniti pristup koji će zadovoljiti potrebe kupca i ostvariti uspješnu prodaju. Na interaktivnom predavanju „Situacijski model prodaje” proći ćemo osnove ovog pristupa i odgovoriti na pitanje kako prilagoditi svoj prodajni stil kupcima u svakoj prodajnoj situaciji.

Saša Petar: Umjetna inteligencija i gubitak emocija u prodaji

Emocije su važan dio prodaje. Nebrojeno poslova propalo je zbog prodavača koji mrze svoj posao i prenose negativne osjećaje kupca, a koji ih onda pretvaraju u negativne odluke o (ne)kupnji. Umjetna inteligencija odavno je dio naših života i taj udio raste, šireći se na brojne aktivnosti, pa tako i na prodaju. Što će se dogoditi kada umjetna inteligencija u potpunosti preuzme prodaju i odnos prema kupcu svede na cijenu i broj komada? Čuli ste za Internet of things, kada dva stroja međusobno komuniciraju da bi ispunili ljudska očekivanja? Želite li saznati kako sačuvati emocije u prodaji, te sačuvati kupce, dođite i sudjelujte. Predavač je čovjek s ljudskom inteligencijom

Sandro Kraljević: Zbog čega nam kupci prigovaraju i kako uspješno odgovoriti na prigovore u maloprodajnom procesu

Prigovori kupaca začin su gotovo pa svakog prodajnog procesa, a nama prodavačima svaki dan serviraju nove izazove! Na ovom predavanju nećemo samo razotkriti što se mota po glavama naših kupaca, već ćemo zaroniti duboko u kognitivno-psihološki svijet koji se krije iza svakog prigovora. Kroz priče i zanimljive primjere iz prakse, otkrit ćemo skrivene razloge iza tih prigovora. I ne morate brinuti – nećemo vas pustiti da idete kući bez arsenala metoda i trikova kako na te prigovore odgovoriti s osmijehom, pretvarajući ih u priliku za odličnu uslugu.

Miljenko Bošković: Umjetna inteligencija u službi change management procesa

Na ovom predavanju polaznici se upoznaju s osnovnim elementima upravljanja promjenama kroz umjetnu inteligenciju neophodnih za profesionalnu prodaju i postizanje boljih poslovnih rezultata. Promjena je jedina sigurna stvar u današnjem poslovanju, a čini se, i najvažnija. Naime, s obzirom na nemilosrdnu borbu koja danas vlada na tržištu proizvoda i usluga, nema nikakvih nedoumica: heroji i pobjednici bit će firme koje uživaju u promjenama, nikako ne one koje ih se boje. Promjena je uvjet razvoja, ponekad i opstanka. Posebno mjesto u tom programu zauzimaju prilike koje pruža umjetna inteligencija.

Mladen Jančić: Razvojni put od prodavača do superprodavača

Polaznici će na radionici, kroz praktične primjere, dobiti priliku za samo-refleksiju - kako sebe kao prodavača, tako i svojih prodajnih timova. Polazeći od faze ego-centrizma, preko „stručnosti“, do potpunog razumijevanja potreba kupca, radionica će se dotaći različitosti u pristupima prodavača kako u pogledu „stava“, tj. mindset-a, tako i u smislu specifičnih prodajnih koraka. Ako ni sami niste sigurni koliko ste napredni kao prodavač (ili ako i jeste, a želite potvrdu), pridružite nam se na ovoj radionici.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.