Mastering Effective Meetings – Učinkovita priprema i vođenje timskih sastanaka – ONLINE

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 4 sat(i)
EduCentar cijena: 139 EUR
+ PDV
160 EUR - online

Naziv: Mirakul edukacijski centar

Mjesto:
Kategorija: Tečajevi Kategorija: Poslovna edukacija Kategorija: On-line edukacija

Opis

Sastanci su jedan od najčešćih načina poslovnog komuniciranja. Riječ je o okupljanju djelatnika sa svrhom i ciljem, po čemu se sastanak razlikuje od drugih oblika neorganiziranog druženja. Mnogi, međutim, smatraju da su sastanci ujedno i najskuplji način komuniciranja zbog vremena koje se na njima utroši na štetu osnovne djelatnosti, troškova koje sastanak podrazumijeva (putni, administrativni…). Procjenjuje se da je riječ o stotinama eura po satu sastanka. Loše pripremljeni i neučinkovito vođeni sastanci nerijetko nisu plodni, tj. ne donose dobre odluke pa se svode na iscrpljujući ritual. Sastanci su također jedan od najčešćih ‘kradljivaca vremena’. Procjenjuje se da manageri svih razina u prosjeku provode oko 60% radnog vremena na sastancima. Zbog toga nije neobično da se organizacija i vođenje uspješnih sastanaka smatraju važnom managerskom vještinom.

Ovaj seminar je redovni modul ONLINE programa Mini MBA Leadership Skills – ONLINE.

Digitalno poslovanje vezano uz održavanje online edukacija i virtualnih sastanaka oslonili smo na Zoom, vodeću svjetsku platformu za video komunikacije.

Predavač: Gordan Turković

Mjesto održavanja predavanja i radionica: Zoom

Sadržaj:

  • priprema za sastanak: utvrđivanje cilja sastanka – donošenje odluka, prikupljanje novih ideja, rješavanje problema, razmjena informacija, postavljanje ciljeva
  • priprema za sastanak: tko su sudionici sastanka
  • provedba sastanaka: alati i tehnike za učinkovit dolazak do cilja sastanka (postavljanje pitanja, aktivno slušanje, ohrabrivanje, izbjegavanje konflikata…)
  • provedba sastanaka: upravljanje vremenom
  • vježbe i simulacije stvarnih situacija provedbe sastanaka
  • što nakon sastanka – izrada zapisnika, davanje povratnih zaključnih informacija sudionicima sastanka, utvrđivanje daljnjih planova

Cilj seminara je polaznicima ukazati na jakosti sastanaka kao skupne interakcije koja bi trebala donijeti kvalitetna rješenja za različite poslovne situacije, ali i njihove slabosti – kao najvećeg trošitelja managerskog vremena.

KOTIZACIJA:

Redovna cijena seminara:

  • 160,00 € + PDV

Promotivna cijena za uplate do 11. lipnja:

  • 139,00 € + PDV

U slučaju više zainteresiranih polaznika unutar organizacije, u mogućnosti smo ponuditi InHouse radionicu prilagođenu primjerima iz poslovanja klijenta. Uz sam trening provodimo pripremne i popratne aktivnosti, a vrijeme edukacije i lokaciju prilagođavamo klijentu.


Snimka održanog seminara dostupna je na zahtjev, uz poseban promotivni popust od 30% na redovnu cijenu.


Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara. Redovnim studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta


Po završetku edukacije polaznici će dobiti Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.