Shiatsu seminar

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena:
300 EUR

Naziv: Galbanum ustanova za obrazovanje odraslih

Kategorija: Tečajevi

Opis

Shiatsu je umijeće rada na tijelu koje se temelji na tradicionalnoj kineskoj medicini. Shiatsu se temelji na učenju o 5  elemenata (transformacijskih ciklusa) i izvorno predstavlja rad na Meridijanama (Energetskim linijama). Današnji Shiatsu spoj je istočnjačkog intuitivnog, energetskog i holističkog pogleda na život i svijet sa znanstvenim saznanjima /anatomija, fiziologija, psihologija/ zapadnjačkog načina tretiranja ljudskog tijela.
 
Na intenzivnom Shiatsu seminaru upoznat ćete se s osnovnim znanjima shiatsua i tradicionalne kineske medicine, doživjeti iskustvo istinskog svjesnog dodira, iskustvo da je čovjek energetsko biće i kao davatelj i kao primatelj tretmana, radit ćemo vježbe kondicije /do-in vježbe/ i intuicije, meditacije...naučit ćemo raditi shiatsu iz hare, učimo raditi iz hare, kretati se iz hare, živjeti iz hare, ne iz glave i osvjestiti ćemo moćan i osnovni shiatsu alat naše ruke koje izlaze iz energije srca... Naučit ćete jednostavan tretman čitavog tijela, obrada leđa, noge i stopala, prsa, ruke i šake, sjedeći položaj, ramena, vrat i tretman glave, lica.

Shiatsu edukacija ISS-Hrvatska; QBW® edukacija ISSÖ-Graz

Učiteljski trening ISSÖ-Graz i Saul Goodman

Qualified Senior Teacher – Österreicher Dachverband für Shiatsu

TERMIN: trodnevni seminar održat će se 19.04.2024. - 21.04.2024. prema rasporedu / petak 15:00h - 21:00h, subota 9:00h -19:00h, pauza 13:00h -15:00h, nedjelja 9:00h -17:00h, pauza 13:00h -14:00h
 
LOKACIJA: Samoborska cesta 114, Zagreb (parking je besplatan)
 

INFO I PRIJAVE:  Cijena početnog trodnevnog seminara iznosi 300 € (pdv je uračunat u cijenu). Predbilježiti se možete putem e-maila radionice@galbanum.hr

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.