Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije sustavi grijanja, hlađenja i ventilacije u primjeni

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: 225 sat(i)
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: Učilište Lumen – ustanova za obrazovanje odraslih

Kategorija: Tečajevi

Opis

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Sustavi grijanja, hlađenja i ventilacije u primjeni

Lokacije odžavanja programa: Đakovo, Zagreb

Online: NE

Trajanje programa: 225 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 2.116,53 (15.947,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Sustavi grijanja, hlađenja i ventilacije u primjeni provodi se redovitom nastavom u trajanju 225 sati uz mogućnost izvođenja programa na daljinu u realnom vremenu. Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 55 sati, dijelom učenjem temeljenim na radu u trajanju od 125 sati a dijeom samostalnim aktivnostima u trajanju od 45 sati. Program omogućava stjecanje 9 CSVET bodova, horizontalnu i vertikalnu prohodnost tj. stjecanje dodatnih znanja i vještina u području obnovljivih izvora energije. Teorijska i praktična znanja sažeto opisuju  tri ishoda učenja: Energetika grijanja i hlađenja, Elementi razvodnog sustava centralnog grijanja, Sustavi grijanja, hlađenja i ventilacije u primjeni. Polaznik će nakon uspješno završenog programa biti u mogućnosti za samostalno održavanje toplovodnih kotlovnica, sustava grijanja, hlađenja i ventilecije : Polaznik će nakon završenog programa poznavati pravila ugradnje manjih kotlova i peći na biomasu, poznavati termo kemijske procese izgaranja, rasplinjavanja i pirolize, propise iz područja gradnje kotlovnica i dimnjaka. Polaznik će poznavati komponente kotla i plamenika prema vrsti goriva te komponente kotlova i peći na biomasu. Polaznik će poznavati pravila rada u kotlovnici, pravila ventilacije i pravila za ispravan rad dimnjaka i dimovodnih kanala. Polaznik će upoznati sve elemente sustava centralnog grijanja ventilacije i klimatizacije prostora. Sigurnosnu i mjernu opremu na kotlu i sustavu ventilacije. Polaznik će nakon završenog programa biti sposoban nadzirati rad toplovodnog sustava grijanja ventilacije i klimatizacije. 

S obzirom na dinamiku iskorištavanja predviđenih sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026., privremeno se obustavlja podnošenje i odobravanje zahtjeva za stjecanje digitalnih vještina za zaposlene osobe.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.