Učilište Lumen – ustanova za obrazovanje odraslih

O nama

Ustanova za obrazovanje odraslih Zagreb

Učilište Lumen provodi cjeloživotno učenje i obrazovanje.

Učilište Lumen je svjesno teške ekonomske situacije u Hrvatskoj i upoznata je s činjenicom koliko je polaznicima važna niska cijena osposobljavanja. Stoga obrazovanje odraslih provodi uz izrazito povoljne cijene, ali uz angažiranje kvalitetnih i iskusnih predavača. Na taj način, te uz susretljivost svojih djelatnika i njihovu spremnost na pomoć i nakon obavljenog osposobljavanja, pruža optimalnu uslugu svojim polaznicima i njihovim matičnim tvrtkama.

Temeljni  cilj Učilišta Lumen je: svojim polaznicima olakšati zapošljivost i ostanak na tržištu rada.

Učilište Lumen je svjesno da struktura radne snage mora biti usklađena s potrebama tržišta rada te stoga obrazovne programe kontinuirano prilagođava suvremenim kvalifikacijama i zanimanjima.

Osim što omogućava stjecanje kompetencija za pojedine kvalifikacije, Učilište Lumen nastoji razvijati i široko opće znanje i pozitivne stavove kod svojih polaznika kako bi se svi zajedno mogli lakše prilagođavati društvenim i ekonomskim promjenama u okolini.

Misija učilišta Lumen

Društveno odgovorno djelovati i biti pouzdan partner polaznicima učilišta na putu stjecanja potrebnih kompetencija.

Vizija učilišta Lumen

Kontinuiranim osposobljavanjem držati korak s promjenama u tehnologiji i zanimanjima.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.