Sistemske konstelacije

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: Na upit

Naziv: MYND

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Sistemske konstelacije su izuzetno učinkovita metoda koja u kratkom roku omogućuje uvid u bit nekog problema ili pitanja, i istovremeno pruža moguća rješenja i odgovore.Svaki je problem ili situacija s kojom se susrećemo sastavljen od očitoga – vidljivog i prepoznatljivog, ali u sebi nosi i elemente koje ne prepoznajemo i ne vidimo, koji su u nesvjesnome.

Sistemske konstelacije se koriste u coachingu, psihoterapiji, organizacijskom savjetovanju, superviziji,  medijaciji, kazališnoj umjetnosti. Posebno učinkovitima pokazuju se u leadershipu jer liderima (i članovima timova) pomažu vidjeti “nevidljivu” ili “skrivenu” dinamiku i odnose koji ometaju učinkovitost i stvaraju osjećaj „teškog rada“.

Sistemske konstelacije pomažu razumjeti, doživjeti i spoznati samoga sebe u kontekstu cjeline (sistema). Odnos prema samome sebi i okolini se mijenja, razumijevanje se produbljuje, svjesnost raste. Kroz predočavanje strukturne mape situacije i njen doživljaj fokus je na koracima prema mogućoj promjeni i izlasku iz zaglavljenosti. To omogućuje otkrivanje i korištenje novih resursa, rješenja i mogućnosti djelovanja.

Konstelacija se može postavljati u grupi ili individualno. Izbor ovisi o osobnim afinitetima te o temi. U oba oblika rada učinak je isti. Rad započinje vizualizacijom unutarnje slike problema i završava slikom mogućeg rješenja. Tijekom rada klijent prolazi kroz proces osvještavanja, uviđa nove resurse, mogućnosti izbora i djelovanja.

Informacije o treningu

Kontaktirajte nas i dogovorite svoj termin

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.