MYND

O nama

Misija

Širimo svjesnost o osobnoj i društvenoj odgovornosti i razvijamo vještine i znanja za osobni i poslovni napredak uz životni balans koji utječe na pojedinca, organizaciju i u konačnici na opće dobro društva.

Svojim znanjem i motivirajućim pristupom podrška smo pojedincima i kompanijama u razvijanju svojih punih potencijala i ostvarivanju željenih ciljeva.

Sistemski pristup

Programe edukacija i treninga pripremamo holistički, imajući na umu sistem i sistemske principe. Lako su primjenjivi i potiču vas na proaktivnost, fleksibilnbost, odgovornost i agilnost. Svaki od njih posebno je osmišljen i prilagođen potrebama pojedinca ili kompanije.

Gordana Kastrapeli

O sebi Gordana kaže: “Rano sam naučila koliku slobodu donosi preuzimanje odgovornosti. S 10 godina sam s bratom na varaždinskoj tržnici prodavala povrće iz našeg vrta, što je bila velika škola životnih vještina. Puno kasnije godinama sam uspješno vodila obiteljsku tvrtku i od tad me posebno intrigira vođenje i što je potrebno za biti izvrstan lider. Jako dobro razumijem važnost životnog balansa i holističkog pristupa. To su temelji koje integriram u svaki edukacijski program. Volim duge šetnje u prirodi, planinarenje, obitelj i dobru zabavu u društvu prijatelja.”

Goran Marković

Vjerujem kako je budućnost upravljanja u principima vođenja služenjem (leadership as a service). Tek kroz razumijevanje sebe možemo shvatiti važnost razumijevanja drugih i tek to nam omogućuje pravu prisutnost u komunikaciji. Na svoj sam karijerni put krenuo s tehničkog fakulteta prema solarnim elektranama i zelenoj energiji, a danas radim u prodaji sofisticiranih IT rješenja u Hrvatskoj i svijetu. NLP mi je pomogao prepoznati snagu i ograničenja naših uvjerenja, važnost slušanja i izgradnje odnosa te da više vjerujem svojem nesvjesnom umu. Volim glazbu, gitaru i argentinski tango te magičnu privlačnost našeg mora.“

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.