Teški razgovori

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: 800 kn + PDV

Naziv: Creativa d.o.o.

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Ova radionica je upravo za Vas ako

 se i vi u svom radu povremeno ili češće susrećete s 'prigovaračima', 'napadačima', 'sveznalicama', 'dosadnjakovićima', 'ometalima', 'tvrdoglavcima', uznemirenima, zbunjenima, ljutima… ili drugim tipovima tzv. teških sugovornika

i želite

naučiti kako se pripremiti za teške razgovore, kako teške razgovore držati u kontroli te kako ih usmjeravati i voditi prema željenom ishodu.

Komunikacijski praktikum Teški razgovori počiva na spoznajama suvremene psihologije, lingvistike i neurolingvistike, te na uvjerenju da situacije koje nam se ponavljaju i tipove ljudi koji nas 'uvijek izbace iz takta', možemo shvaćati i prihvaćati kao putokaze i poligone za svoj osobni razvoj.

Kroz radionicu ćemo vam pomoći da:

  • komunicirate u zahtjevnim situacijama s većim osjećajem kontrole i s manje stresa
  • brže nađete put do konstruktivnih dogovora s 'teškim' sugovornicima
  • osvijestite unutarnje prepreke i obogatite svoju komunikacijsku alatnicu kako biste vodili razgovor prema željenom ishodu (umjesto starih automatiziranih načina za koje već dobro znate da vas vode u blokiranost ili u konflikt)
  • naučite čime i kako možete olakšati teške razgovore, te kako se efikasno pripremiti za posebno zahtjevne razgovorne situacije

Način rada: Vrlo kratka tumačenja ključnih koncepata; rad kroz dijeljenje i analizu situacija iz iskustva polaznika, edukativne igre i vježbe, grupne diskusije; razvojni feedback i savjeti od edukatorica

Mjesto održavanja: Zagreb, Creativa, Maksimirska 79a/I

Cijena po polazniku: 800 HRK + PDV.

Za privatno plaćanje odobravamo 40 % popusta (= 600 HRK, PDV uključen).

Teški razgovori su dio ciklusa Petkom u Creativi. Cijena pretplate za 5 radionica iz ciklusa Petkom u Creativi: 3.200 HRK + PDV. Za privatno plaćanje odobravamo 40% popusta (= 2.400 HRK, PDV uključen) i plaćanje u dvije rate.

Teme radionica iz ciklusa Petkom u Creativi: Utjecaj na kolege, Upravljanje stresom i energijom, Teški razgovori, Prezentacijski praktikum, Organiziranost i učinkovitost.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Unesite broj telefona kako bi Vas brže kontaktirali

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi