Teški razgovori

Rok prijave: Otvorene prijave
Trajanje: Na upit
EduCentar cijena: 800 kn + PDV

Naziv: Creativa d.o.o.

Kategorija: Poslovna edukacija

Opis

Ova radionica je upravo za Vas ako

 se i vi u svom radu povremeno ili češće susrećete s 'prigovaračima', 'napadačima', 'sveznalicama', 'dosadnjakovićima', 'ometalima', 'tvrdoglavcima', uznemirenima, zbunjenima, ljutima… ili drugim tipovima tzv. teških sugovornika

i želite

naučiti kako se pripremiti za teške razgovore, kako teške razgovore držati u kontroli te kako ih usmjeravati i voditi prema željenom ishodu.

Komunikacijski praktikum Teški razgovori počiva na spoznajama suvremene psihologije, lingvistike i neurolingvistike, te na uvjerenju da situacije koje nam se ponavljaju i tipove ljudi koji nas 'uvijek izbace iz takta', možemo shvaćati i prihvaćati kao putokaze i poligone za svoj osobni razvoj.

Kroz radionicu ćemo vam pomoći da:

  • komunicirate u zahtjevnim situacijama s većim osjećajem kontrole i s manje stresa
  • brže nađete put do konstruktivnih dogovora s 'teškim' sugovornicima
  • osvijestite unutarnje prepreke i obogatite svoju komunikacijsku alatnicu kako biste vodili razgovor prema željenom ishodu (umjesto starih automatiziranih načina za koje već dobro znate da vas vode u blokiranost ili u konflikt)
  • naučite čime i kako možete olakšati teške razgovore, te kako se efikasno pripremiti za posebno zahtjevne razgovorne situacije

Način rada: Vrlo kratka tumačenja ključnih koncepata; rad kroz dijeljenje i analizu situacija iz iskustva polaznika, edukativne igre i vježbe, grupne diskusije; razvojni feedback i savjeti od edukatorica

Mjesto održavanja: Zagreb, Creativa, Maksimirska 79a/I

Cijena po polazniku: 800 HRK + PDV.

Za privatno plaćanje odobravamo 40 % popusta (= 600 HRK, PDV uključen).

Teški razgovori su dio ciklusa Petkom u Creativi. Cijena pretplate za 5 radionica iz ciklusa Petkom u Creativi: 3.200 HRK + PDV. Za privatno plaćanje odobravamo 40% popusta (= 2.400 HRK, PDV uključen) i plaćanje u dvije rate.

Teme radionica iz ciklusa Petkom u Creativi: Utjecaj na kolege, Upravljanje stresom i energijom, Teški razgovori, Prezentacijski praktikum, Organiziranost i učinkovitost.

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Pošalji upit za program

Vaš upit je neobvezujuć i informativnog je karaktera

Za precizniji odgovor unesite Vaše podatke

Klikom na gumb za slanje dajete izričitu privolu za prosljeđivanje Vaših podataka edukacijskoj ustanovi

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.