Mapa znanja

O nama

Poslovne edukacije prilagođene svima - novi vizualni identitet Mape znanja

Mapa znanja, vodeća tvrtka za organizaciju poslovnih edukacija u Hrvatskoj, s ponosom je objavila novi vizualni identitet. Novim logotipom i pročišćenim redizajnom web stranice još su jednom dokazali kako idu u korak s digitalnim inovacijama na tržištu.

Web stranicu i logotip prate moderniji, svježiji izgled koji prvenstveno odražavaju rast i evoluciju tvrtke. Preglednost i funkcionalnost su vodilje nove web stranice koja je jednostavnija za korištenje, sadržavajući lako dostupne informacije koje korisnici trebaju znati o njihovim poslovnim edukacijama. Brže vrijeme učitavanja, lakša navigacija i responzivni dizajn s naglaskom na prilagođenost mobilnim uređajima dokazuju poboljšano korisničko iskustvo.

Novi logotip svojim čistim linijama i živim bojama odražava predanost tvrtke inovacijama i izvrsnosti.

Naši predavači, stručnjaci iz prakse, naučili su nas tokom ovih 11 godina poslovanja koliko je važno biti u korak s potrebama korisnika“, rekla je Ivana Radoš, voditeljica edukacijskih programa i dodala: „Stoga je redizajn bio logični slijed razvoja Mape znanja s ciljem poboljšanja dosega do većeg broja korisnika o najaktualnijim temama na tržištu poslovanja. Vjerujemo da jedino osluškujući potrebe naših postojećih korisnika možemo ostvariti kontakt s novim korisnicima. Važno je biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Mapa znanja nastavit će s inovacijama promovirajući važnost cjeloživotnog obrazovanja.“

Pozivamo sve da posjete našu novu web stranicu te nam javite povratne informacije.

O Mapi znanja

Mapa znanja već 11 godina organizira poslovne edukacije. Nakon više od 10.000 polaznika, može se reći kako je reputaciju sustavno izgradila kvalitetom, pouzdanošću i zadovoljstvom kupaca. Za više informacija posjetite web stranicu.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.