Studenti će dobiti novac ako ne upišu pravni fakultet

Odvjetnički ured u Chicagu nudi 1.000 dolara, kako bi studente odvojili od upisivanja pravnog fakulteta. Svaki budući brucoš koji nakon položenog prijemnog ispita odustane od upisivanja bilo kojeg pravnog fakulteta, dobit će navedeni iznos novca. 

 

Odvjetnik Matthew Wilens iz Chicaga ponudio je 1.000 dolara svakom studentu koji odustane od upisivanja bilo kojeg pravnog fakulteta.

 

„Neki će se zapitati zašto bi odvjetnički ured nudio školarinu studentima da ih odvoji od upisivanja željenog fakulteta? Odgovor je jednostavan, nema dovoljno posla da bismo dobro pripremili nove odvjetnike“, navodi se u priopćenju koje je potpisao Wilens.

 

Odvjetnik negira da je njegova ponuda za školarine usmjerena protiv pravnih fakulteta, već da se odnosi samo na trenutnu ponudu na tržištu. Osim što ima svoj odvjetnički ured, ujedno je i profesor na pravnom fakultet Sveučilišta u Chicagu. 

Izvor: Najstudent.com

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.