Besplatna Soft Skills Academy - steknite dodatne vrijedne vještine

Cilj SSA (Soft Skils Academy) je obogatiti sudionike upravo tim vještinama. Različitim treninzima omogućit će se razvoj intrapersonalnih, interpersonalnih i timskih vještina, a samim time lakše i brže zapošljavanje. Na ovoj besplatnoj trodnevnoj radionici sudjelovati će 40 visoko motiviranih kandidata koji će biti odabrani selekcijskim postupkom.

 

Radionica će biti održana u periodu od 28. do 30. ožujka na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER).

 

Treninge će održati predstavnici uspješnih tvrtki s kojima EESTEC LC Zagreb surađuje i ovlašteni međunarodni EESTEC treneri:

 

- Stjepan Pavlek (KOIOS savjetovanje) – Kako uspjeti u poslovnom svijetu

- Tihana Tonković (Siemens Convergence Creators) – Razgovor za posao

- Ivana Ružička (ASSECO SEE) – Pisanje životopisa

- Igor Sočec (EESTEC LC Zagreb) – Emocionalna inteligencija

- Vanja Panćić (EESTEC LC Sarajevo) – Upravljanje projektima

- Nermin Smajić (EESTEC LC Sarajevo) – Javni nastup

 

Upravo su prethodno nabrojane vještine one koje, osim stručnog znanja, daju mladim ljudima prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao i olakšavaju zapošljavanje bez prethodnog iskustva, zato ne propustite priliku da se prijavite.

 

Prijave su otvorene svim studentima u Zagrebu do 20. ožujka. Po završetku SSA 2014, svi učesnici će dobiti certifikat o sudjelovanju, koji mogu priložiti prilikom molbe za posao, praksu ili stipendiju.

 

Ispunite formular za prijavu, a više informacija možete dobiti na Facebook eventu ili službenoj stranici udruge.

 

Izvor: Studentski.hr

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.