Postanite ambasador novih medija

GEYC Resources Center (GEYC RC) traži volontere koji su voljni ponijeti ovu titulu za period rada od rujna do prosinca 2014. godine.

GEYC RC želi digitalno osvijestiti i ojačati mlade ljude diljem svijeta da stvaraju pozitivne promjene u svojoj okolini, dajući im pristup besplatnoj edukaciji, povezivanju i pravilnoj opremi.

Ovaj centar radi na online bazi i raspolaže širokim brojem besplatnih aplikacija i stranica. Njime upravlja rumunjska organizacija europske mladeži za promjenu koja je osnovana 2010. godine.

Ambasadori novih medija su volonteri diljem svijeta koji predstavljaju, razvijaju i promoviraju ovaj centar na lokalnoj i nacionalnoj razini. Ukoliko se želite prijaviti, sudjelovat ćete u praktičnom treningu te ćete imati priliku izoštriti komunikacijske i medijske vještine.

Ako možete komunicirati na engleskom jeziku, imate stabilan pristup internetu i osnovne vještine korištenja društvenih mreža, znate biti dio ekipe i pridonijeti svojom proaktivnošću i kreativnošću, prijavite se do 1. rujna na linku.

 

Izvor: Studentski.hr 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.