Liječnički pregledi za dom: Ove godine strožiji pristup

Studentski centar ove godine ćepotvrdama o liječničkim pregledima pristupiti s posebnom pažnjom zbog trenutne svjetske situacije, odnosno zaraznih bolesti (ebola). Iz Studentskog centra ne žele riskirati i dovoditi u pitanje zdravlje studenata.

,,Ne može se sa sigurnošću znati gdje su koji studenti putovali. Vidimo da su određeni ljudi u karantenama nakon puta iz Afrike. Liječnički će biti potreban pri useljenju u dom”, napominju iz Studentskog centra u Zagrebu.

Kako ne bi nastali eventualni problemi, predlaže se liječnički obaviti u mjestu prebivališta zbog mogućih godišnjih odmora pojedinih liječnika u Zagrebu.

Dakle, svi studenti starijih godina svoj liječnički mogu obaviti u mjestu prebivališta, javljeno nam je iz Studentskog centra ili ga mogu obaviti u nadležnim ambulantama školske i sveučilišne medicine prema priloženom popisu.. Brucoši obavljaju pregled kod nadležnog školskog liječnika srednje škole koju su završili.

Izvor: Esava.info 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.