Odabran pobjednik nagradnog natječaja: Osvoji učenje stranog jezika po izboru

Za konkuriranje u nagradnom natječaju bilo je potrebno napisati motivacijsko pismo koje je trebalo odgovoriti na pitanje 'Zašto baš ja zaslužujem osvojiti učenje stranog jezika' te je bilo potrebno navesti razloge, odnosno istaknuti za što je upravo to znanje stranog jezika potrebno. (studij u inozemstvu, novi/bolji posao, usavršavanje).

Od svih pristiglih pisama, zaista je bilo teško odabrati dobitnika, budući da su nas svi motivi na drugačiji način osvojili. Budući da znamo koliko je važno učiti strane jezike, i to neprestano ističemo kroz savjete na portalu, nagradu smo odlučili dati Katarini koja nas je osvojila humorom i iskrenim pismom.

Prenosimo motivacijsko pismo, a Katarini čestitamo na pobjedi. 

"Magistrirala sam na Poljoprivrednom fakultetu i u aktivnoj sam potrazi za poslom. Živim u provinciji u kojoj nema niti jedna ustanova za polaganjem stranog tečaja, trebala bih putovati 60 km gdje se nalazi ustanove za tečajeve. Znanje Engleskog jezika fali mi još od osnovne škole, gdje sam imala jako strogu učiteljicu, koja mi je utjerala strah u kosti učeći engleski jezik.

Na žalost moj strah se nastavio i u gimnaziji gdje mi je profesorica znala reći: „Nisam te pitala kako se na francuskom kaže povrtna salata“. Malo crnog humora.

Stoga Vas molim da mi omogućite tu nagradu, jer bi mi tečaj engleskog jezika pomogao u pronalasku posla, a također i u nadogradnji postojećeg znanja. U današnje vrijeme tko stupi na tržište rada u neznanju barem jednog srtanog jezika nema apsolutno nikakave šanse pri zapošljavanju. Žarka želja mi je naučiti još jedan strani jezik." Katarina S. 

Hvala svima na sudjelovanju! 

Vaš Berlitz i EduCentar tim! 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.