Dobila je odbijenicu za upis na fakultet pa im se odlučila osvetiti!

Svi znamo kakav je užasan osjećaj dobiti odbijenicu bilo kod primanja na fakultet ili traženja posla.

No, 17-godišnja Amerikanka Siobhan O'Dell nije se željela pomiriti s tim da ju je odbilo Sveučilište Duke te im je odlučila "uzvratiti" istom mjerom i poslala je pismo u kojem odbija njihovu odbijenicu., prenosi Večernji. 

"Nakon pomnog razmatranja, sa žaljenjem vas obavještavam da ne mogu prihvatiti vaše odbijanje da mi ponudite upis u prvu godinu u jesen 2015. godine", napisala je u "odbijenici" fakultetu O'Dell koja je uspješno u svojem odgovoru slijedila birokratski jezik svojstven takvim dokumentima.

Pismo je postalo je hit na internetu

"Usprkos izvanrednom uspjehu Dukea u odbijanju bivših kandidata, vi jednostavno niste zadovoljili moje uvjete", nastavila je djevojka te dodala da će se ipak pojaviti na predavanjima te se veseli što će ih tada vidjeti. Daily Mailu je objasnila da je tim pismom željela pokazati Sveučilištu Duke kako se osjećaju kandidati koje ne prime.

Njezino pismo postalo je hit na internetu, no nije joj uspjelo promijeniti odluku Sveučilišta Duke. Na njezino pismo su joj odgovorili da se može žaliti na "odbijenicu", ali i da se "vrlo rijetko" dogodi da se žalba i usvoji.

No, žalba neće biti potrebna jer je primljena na Sveučilište Južna Kalifornija.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.