RRIF Učilište za poduzetništvo

O nama

RRiF Učilište za poduzetništvo od 2001. godine kontinuirano izvodi programe cjeloživotnog obrazovanja odraslih iz područja računovodstva. U proteklih 22 godine, naše je „tečajeve“ iz računovodstva uspješno završilo 5900 polaznika. Kvalitetu RRiF-ovih računovodstvenih „tečajeva“ prepoznali su mnogobrojni poslodavci pa je stoga uvjerenje s imenom „RRiF Učilište za poduzetništvo“ mnogim polaznicima otvorilo vrata za zaposlenje a veliki dio njih odlučio se nakon završene edukacije otvoriti vlastite knjigovodstvene servise.

Iza nas je golemo iskustvo koje nam daje snagu da još više usavršimo programe i prilagodimo ih potrebama gospodarstva. RRiF Učilište dio je RRiF grupe – vodeće savjetodavne i izdavačke kuće iz područja računovodstva, poreza i prava. Obrazovanje računovodstvenih stručnjaka naša je misija i stoga smo razvili edukaciju prilagođenu potrebama svih zainteresiranih polaznika. Naša tradicija, stručnost i znanje koje prenosimo prepoznatljiva je kod poduzetnika ali jednako tako i kod neprofitnog sektora, gradova, općina, županija i proračunskih korisnika.

Upravo zato je RRiF Učilište odlučilo potpuno samostalno ponuditi programe cjeloživotnog obrazovanja iz područja računovodstva koji će biti namijenjeni stjecanju znanja i vještina potrebnih za samostalno uključivanje u obavljanje knjigovodstvenih / računovodstvenih poslova. Želimo da se i nadalje RRiF-ovi programi razlikuju od drugih računovodstvenih programa koji se na tržištu nude, upravo po kvaliteti sadržaja i načinu izvođenja koju su polaznici RRiF-ovih tečajeva ali i njihovi poslodavci uvijek znali prepoznati. Naš je cilj provoditi RRiF-ove programe, usklađene s najnovijim zakonskim propisima iz područja računovodstva i poreza, vođene vrhunskih predavačima i praktičarima koji prenose svoja znanja i iskustva polaznicima. Na RRiF Učilištu ne predaje se „povijest računovodstva i poreza“! Mi smo praktičari koji poučavaju aktualnost poreznih i računovodstvenih propisa i polaznicima daju alat za trenutačno uključivanje u svijet rada.

Programi koje RRiF Učilište izvodi temelje se na RRiF-ovim načelima kvalitete koji su potvrđeni od strane Udruge Hrvatski računovođa - neovisne udruga računovođa, poreznih savjetnika i financijskih djelatnika. RRiF Učilište svoju opstojnost temelji na najvažnijem računovodstvenom načelu, a to je načelo „prevage biti na formom.“

U skladu s odredbama novog Zakona o obrazovanju odraslih, programi koje RRiF Učilište sada izvodi jesu neformalni programi cjeloživotnog obrazovanja iz područja računovodstva. Riječ je o organiziranoj aktivnosti učenja čija je svrha stjecanje i unaprjeđenje kompetencija za osobne, društvene i profesionalne potrebe a ne dokazuje se javnom ispravom. Nakon uspješno položenog ispita, RRiF Učilište polaznicima izdaje Potvrdu koja se ne upisuje u elektronsku radnu knjižicu. Međutim, Potvrda koju izdaje RRiF Učilište dokaz je i garancija da je polaznik stekao temeljna znanja i vještine predviđene programom kojeg je pohađao na RRiF Učilištu. Jer kod cjeloživotnog učenja poslodavcima je važno znanje odnosno bit postaje važnija od forme.

Stoga, upišite jedan od programa cjeloživotnog učenja na RRiF Učilištu za poduzetništvo i postanite dio RRiF grupe. Jer struka je ono što nas spaja!

Programi koje izvodi RRiF Učilište za poduzetništvo:

  1. Program osposobljavanja iz knjigovodstva (130 nastavnih sati)
  2. Program usavršavanja iz računovodstva (190 nastavnih sati)

U PRIPREMI:

  1. Poslovanje obrtnika i slobodnih zanimanja
  2. Poslovanje Obiteljskih poljoprivrednih organizacija (OPG-ova)
  3. Knjigovodstvo neprofitnih organizacija
  4. Računovodstvo proračuna i proračunskih korisnika

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.