Eppur si muove

O nama

Naša temeljna zadaća je razvoj pojedinaca i širenje ideje važnosti ljudskih potencijala u stvaranju uspješnih i snažnih tvrtki u Hrvatskoj i široj regiji.

Koristeći bogata stručna znanja i osobna iskustva – životna i profesionalna, kreirali smo programe usmjerene na osnaživanje pojedinaca i organizacija za izazove koje donosi sve kompetitivnije okruženje u Hrvatskoj i regiji.

Iako su uvjeti života i poslovanja sve složeniji i izazovniji, raduje činjenica da između vanjskih poticaja i naše reakcije na njih leži naša najveća moć – sloboda izbora; moć da izaberemo našu reakciju na njih!

Vi izaberite nas – krenite s nama u pozitivne promjene!

Naša vizija

Istinski pouzdan i stručan partner tvrtkama u Hrvatskoj i široj regiji koje upravljanje i razvoj ljudskih potencijala vide kao dugoročnu i nezamjenjivu vrijednost, neophodnu za uspjeh i opstanak na tržištu, kao i pojedincima koji su svjesni da samo razvojem vlastitih znanja i kompetencija osiguravaju sebi sigurnu budućnost.

Naša misija

Malim, posvećenim i stručno vođenim koracima do sigurnih promjena, koje vode zadovoljnijem i uspješnijem pojedincu, poslovnom subjektu i društvu u cjelini!

Naše vrijednosti

  • POSVEĆENOST zadanom cilju naš je imperativ!
  • ODGOVORNOST prema klijentima i društvu u cjelini naš je temelj!
  • STRUČNOST je naša snaga!
  • KREATIVNOST je naša karta za budućnost!

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.