Duga škola stranih jezika - Trilibris d.o.o.

O nama

Škola stranih jezika DUGA – TEČAJEVI STRANIH JEZIKA zapošljava profesore, koji su se dokazali u uglednim školama stranih jezika, gdje su stekli dragocjeno metodičko i pedagoško iskustvo. Kroz suradnju s Filozofskim i Učiteljskim fakutetom u Zagrebu u našim redovima imamo i vrsnih studenata i netom završenih mladih profesora, koji su se istakli za vrijeme studija svojim znanjem i predanim radom. Polažemo veliku pažnju kontinuiranom stručnom usavršavanju sudjelovnjem na seminarima u jezičnim institutima (Britisch Council, Goethe-Institut), razmjenom iskustava u okviru školskih sastanaka, kao i zasebnim radom s mladim nastavnicima. Upoznati smo sa svim suvremenim metodama podučavanja stranih jezika, te odabiremo ono najbolje i prilagođavamo potrebama i željama naših polaznika.

Duga - Škola za strane jezike Zagreb

Naša je nastava izrazito individulaizirana i izlazi u susret željama i potrebama polaznika. Cilj nam je da po završetku određenog stupnja polaznik ovlada odgovarajućim jezičnim strukturama i da se zna u okviru te jezične razine pismeno i usmeno izražavati. Trudimo se upoznati naše polaznike s kulturom i civilizacijom stranih zemalja i uvijek nastojimo ugraditi u nastavu relevantne svjetske događaje.

Duga - Škola za strane jezike Zagreb

Individualni pristup omogućuje nam rad u malim grupama od 2 do najviše 8 polaznika. Važno je istaknuti da su naše grupe dobno i jezično usklađene i da se najveća pažnja poklanja jezičnoj praksi tj. kvalitetnom pismenom i usmenom izražavanju. Naša je nastava kreativna, naši polaznici, osim rada s udžbenikom, koriste i mnoštvo dodatnih materijala, u velikoj mjeri autentičnih, video zapisa, slikovnih kartica i metodičkih igara. Duga - Škola za strane jezike Zagreb

Duga - Škola za strane jezike Zagreb

Aktivno druženje s jezikom nastavlja se i van razredne atmosfere kroz kreativne radionice, tematske večeri, prezentacije knjiga, zajednička putovanja, proslavu blagdana i završnu priredbu u vrtu. Naši su polaznici mali predškolci, osnovnoškolci, srednjoškolci, studenti, poslovni ljudi, umirovljenici. Za svakog imamo odgovarajući tečaj, a naš široki spektar tečajeva jamči kontinuitet od početne do napredne razine.

Duga - Škola za strane jezike Zagreb

Pridružite nam se i otkrijte radost učenja stranog jezika u DUGI !

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.