Farmaceutski fakultet, Novi Sad

O nama

Farmaceutski fakultet, Novi Sad osnovan je 2012. godine kao jedini akreditrani i priznati privatni farmaceutski fakultet u regiji. Studijski programi fakulteta usklađeni su sa europskim standardima visokog obrazovanja i realnim potrebama tržišta i struke. Na Farmaceutskom fakultetu, Novi Sad provode se sljedeći akreditirani programi integriranih akademskih studija:

  • Farmacija
  • Farmacija – medicinska biokekemija

 

Zašto studirati na Farmaceutskom fakultetu, Novi Sad?

  • poseban odnos prema studentima, mentorski rad
  • dostupnost i susretljivost, poticajno okruženje
  • profiliranje studenata prema potrebama tržišta i struke
  • akcent na praktičnoj nastavi
  • organizacija nastave radnim danima i vikendom
  • mogućnost polaganja ispita svakog mjeseca
  • suradnja sa privredom i strukovnim organizacijama

Kvaliteta rada i visok standard nastave su naši prioriteti. U fokusu nastavnog procesa su studenti. Predavanja i vježbe organizirani su radnim danima za redovne studente i vikendom za studente koji su zaposleni ili ne žive u Novom Sadu. Laboratorijske vježbe izvode se u malim grupama.

Predavači i suradnici fakulteta su osobe bogate znanjem i umjećem prenošenja znanja, sposobnošću da  predavanja učine zanimljivim i inspirativnim. Svi predavači poseduju višegodišnje praktično iskustvo u naučnim, akademskim ili privrednim institucijama.

U cilju osposobljavanja studenata za realne situacije u praksi fokusirali smo se na praktičnu nastavu. Vježbe se izvode u fakultetskim laboratorijama, na terenu i eksternim nastavnim bazama fakulteta. Praktičnu nastavu studenti obavljaju u ljekarnama, laboratorijama, institutima, farmaceutskim kompanijama, klinikama, istraživačkim centrima.

Naši studenti dobijaju kvalitetno i praktično znanje koje im omogućuje uspješnu karijeru. Uz stručan i motiviiran nastavni i nenastavni kadar, suvremenu opremu i korištenje atraktivnih, efikasnih i suvremenih metoda nastave pružamo studentima obrazovanje najviše kvalitete u prijatnom i afirmativnom okruženju. 

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.