Kada ste zadnji puta uzeli knjigu u ruke?

ProPR

O nama

Agencija specijalizirana za Treninge javnih nastupa te usluge iz područja PR-a i kreiranja sadržaja. 
U suradnji s partnerima ProPR pruža i usluge digitalnog oglašavanja te web dizajna. 

Obratite nam se s punim povjerenjem ukoliko želite: pobijediti strah od javnog nastupa, osigurati kvalitetan sadržaj za svoj web, angažirati profesionalne voditelje ili iskoristiti dodatne usluge koje nudimo.

ProPR je osnovala Maja Mahovlić, televizijska i radijska urednica te voditeljica za odnose s javnošću.

O TRENINGU JAVNOG NASTUPA

Javni nastup je svaki oblik obraćanja publici licem u lice i podrazumijeva bilo kakvu komunikaciju pred većom ili manjom grupom ljudi, ali i s predstavnicima medija.

Javni nastup nije vještina s kojom se rađamo. Potrebno ga je naučiti, kao i mnoge druge vještine.

Trening javnog nastupa sastoji se od jednostavnih vježbi koje možete primjenjivati u svakodnevnim situacijama. Kao i svakom treningu, cilj mu je dovesti vas u formu te osposobiti za samostalan i suveren nastup u bilo kojoj poslovnoj ili privatnoj situaciji.

Ne vjerujemo u dvodnevne tečajeve! Nitko nije dobio mišiće od jednog odlaska u teretanu pa tako ni javni nastup nije vještina koja se savladava kroz brzi tečaj. Trening javnog nastupa kreiran je na način da u optimalnom vremenskom roku usvojite i automatizirate znanja i vještine koje će vaš nastup učiniti kvalitetnim i osloboditi vas nelagode.

Treninge javnog nastupa održavamo na području cijele Hrvatske, za tvrtke i pojedince te grupno i individualno, a podrška smo vam i po završetku treninga!

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.