Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski

O nama

PRIVATNA SREDNJA EKONOMSKA ŠKOLA „KATARINA ZRINSKI“ osnovana 1997. godine, u svom radu razvija specifičan pristup osposobljavanja učenika, usmjeren stjecanju znanja i vještina potrebnih za upravljanje malim i srednjim poduzećima. Od davne 1997. godine svi napori su usmjereni postizanju tog cilja.

Naša je škola prva i jedina partner škola NCEE u tranzicijskim zemljama od 2000. godine. U cilju što većeg unapređenja nastave nastavnici su prošli stručno usavršavanje u trajanju od jedne do tri godine u organizaciji Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i NCEE-a kroz Introductionary Level Seminar I i II te su četiri naša nastavnika završila Training for Trainers (Ivana Bertić, dipl.oec., Efka Heder, MA, Zoran Sumajstorčić, dipl. oec., Vitomir Tafra, dipl. oec.). Nastavnici koji su prošli ove seminare primjenjuju usvojena metodička znanja sa seminara u nastavi i surađuju s kolegama iz drugih škola. Sav taj rad rezultirao je i time da je naša škola promovirana u Partner školu NCEE.

Upisi: Mladen Nikolašević

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.