Sveučilište Algebra

O nama

Visoko učilište Algebra dio je najveće privatne obrazovne organizacije u Republici Hrvatskoj i regiji, prisutne u više od 20 gradova širom Hrvatske. U visokom obrazovanju upisujemo preko 300 novih studenata godišnje, a od Agencije za znanost i visoko obrazovanje primili smo certifikat kojim se potvrđuje da smo s uspjehom i visokim ocjenama prošli ovu neovisnu, vanjsku prosudbu te time postali prva privatna ustanova u sustavu visokog obrazovanja kojoj je u Hrvatskoj dodijeljen certifikat Najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj.

Postojimo jer vjerujemo da Hrvatskoj treba ustanova koja uistinu omogućuje stjecanje izvrsnih znanja i vještina te izgradnju globalno konkurentnih karijera u digitalnim tehnologijama za domaće i međunarodne studente.  Svjesni smo svoje odgovornosti unutar zajednice te stoga aktivno promoviramo obrazovnu izvrsnost kako bismo potaknuli gospodarski rast i razvoj hrvatskog gospodarstva. U našem obrazovnom pristupu i istraživanju nastojimo uspostaviti sustav vrijednosti usklađen s vrijednostima u koje i sami čvrsto vjerujemo.

Cilj nam je postati prvi izbor za hrvatske i inozemne studente zainteresirane za izgradnju karijere u digitalnim tehnologijama kroz razvoj izvrsnosti u svim područjima našeg rada: infrastrukturi, osoblju, primijenjenim istraživanjima, internacionalizaciji i suradnji s industrijom.

Savjet

Baziran na našoj stručnosti i uvijek u dobroj vjeri

I prije nego što se odlučiš na suradnju s nama, već smo dio tvoje uspješne priče. Tijekom prvih kontakata i upoznavanja želimo da prepoznaš našu stručnost i iskoristiš nas na najbolji mogući način. Savjete koji dobiješ od nas odvaži, promisli o njima. Odluka o vlastitoj edukaciji važna je i dalekosežna. Mi to razumijemo, a savjet te ne košta ništa. Kontaktiraj nas i dogovori sastanak s karijernim savjetnikom.

Motivacija i usmjerenje

Tijekom procesa edukacije, mi mijenjamo tebe, kako bi ti mogao mijenjati svijet – na bolje

Naša vjerodostojnost ima svoje temelje u vrijednostima koje njegujemo. Mi smo ponosni na našu ulogu u tvom životu. Učimo te da budeš spreman prihvatiti izazove kojih je mnogo, ali su savladivi. Posebno pristupamo svakom polazniku tijekom edukacije, ali i poslije. Učimo te da budeš pokretač, a ne sljedbenik. Želimo da prepoznaš svoje posebnosti i upravo u njih uložiš svoje vrijeme i novac. Rezultati neće izostati. Mi već vjerujemo u tebe, bitno je da ti učiniš isto.

Edukacija

To je ono što nas izdvaja od ostalih, ne postoji zamjena za nas

Punina naše zajedničke suradnje ostvaruje se kroz naš nastavni program za koji vjerujemo da je najbolji. Shvaćamo ga osobno i neprestano ga usavršavamo. Na taj način on je uvijek u skladu sa stvarnim svijetom – onim u kojem ćeš sutra pronaći svoje željeno profesionalno mjesto. S nama budućnost nema granica!

Dostignuća

Gore navedena obećanja ne bi bila vjerodostojna bez naših dostignuća

Algebra je vodeće regionalno informatičko učilište. S 45 vrhunski opremljene učionice prisutni smo u 24 hrvatska grada, a mobilnim učionicama pokrivamo svaki kutak regije. Time činimo najveću edukacijsku mrežu u ovom dijelu Europe. Ponosni smo na više od 300 seminara, 40 programa obrazovanja s upisom zvanja u radnu knjižicu, navršili smo 15 godina, a godišnje školujemo više od 18000 polaznika. Izdvajamo autorizacije i certifikacije dragih partnera koji su u nama prepoznali kvalitetu dostojnu i njihovog imena:

  • Microsoft Gold Learning Partner
  • Cisco Networking Academy
  • Autodesk Authorized Training Centre
  • VMWare Authorized Training Center
  • Adobe Authorized Training Center
  • EC-Council Accredited Training Center
  • član Leading Learning Partners Association
  • British Council Partner in Croatia
  • Croatian Association for Project Management
  • Autodesk Certification Centre
  • ECDL i ECDL Advanced Certification and Test Center
  • VUE Testing Center
  • Prometric Testing Center
  • Red Hat Certified Training Partner
  • Oracle Silver Partner – Oracle Education Reseller

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.