Učilište Piramida znanja

Upisi u tijeku!

O nama

Već više od 10 godina promoviramo sasvim novi pristup učenju i obrazovanju. Danas kada su znanje i cjeloživotno obrazovanje neophodan čimbenik uspjeha, predstavljamo vam jedan fleksibilniji model učenja koji odraslim osobama uvelike olakšava savladavanje nastavnih sadržaja. U pružanju usluga obrazovanja pratimo trendove i zahtjeve tržišta.

Programi Učilišta Piramida znanja temeljeni su na ispitivanju potreba tržišta rada, u suradnji s poslodavcima, zavodom za zapošljavanje ili lokalnom zajednicom te uspješnoj realizaciji cjelokupnog obrazovnog procesa.

Provodimo programe iz različitih sektora koji su verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Također, dio programa koji se provodi u Učilištu financira se putem sustava vaučera HZZ-a i besplatan je za polaznike (digitalni, zeleni i ostali programi).

Cjeloživotno obrazovanje dio je naše svakodnevice pa tako i naši zaposlenici i dalje aktivno uče i stječu nova znanja kako bismo bili u mogućnosti našim polaznicima pružiti ono najbolje što sustav obrazovanja odraslih nudi.

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.