NE SAMO BUBNJARSKA RADIONICA

Upoznat ćemo se sa instrumentima raznih svjetskih tradicija te zasvirati makedonske, afričke,  južnoameričke ritmove, ali i  komplicirane poliritmičke kombinacije istih - uspjeh zagarantiran svima... Istražit ćemo osobnu privlačnost određenom instrumentu i načinu sviranja.

 

Naučit ćemo kako se stvara napetost u Rock'n roll i Jazz glazbi... Uočit ćemo da se ritam sastoji od muškog i ženskog dijela i da se ujedinjenjem ova dva stvara potpuno nova vrijednost... Umanjit ćemo strah od pogreške...

 

I svakako ćemo se dobro zabaviti jer glavni je zadatak muziciranja upravo – to!

TKO:  Svi stariji od 14g

MJESTO:   O.Š. Pavleka Miškine, Sv. Duh 24, 10000 Zagreb (100 m od tramvaja na raskrižju Selske i Ilice) 

VRIJEME: Utorkom u 20h

VIŠE INFORMACIJA:

trak@zabranjeno-pusenje.com

091 4833319

radionice.cesarec@gmail.com

www.centarcesarec.hr

 

VODITELJ:

Branko Trajkov – Trak, dugogodišnji je bubnjar rock grupe Zabranjeno Pušenje i član Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika.

 

Iza sebe ima iskustvo više od 1200 autorskih koncerata a profesionalno se bavi glazbom još od 1989. Formalno glazbeno obrazovanje (klavir i solfeggio) dobiva u Funkcionalnoj muzičkoj školi 1979. Na Arhitektonskom fakultetu stječe titulu inženjera arhitekture 1994. Radio je kao ton majstor i producent.Dugogodišnji je suradnik kantautorice i ethno glazbenice Lidije Bajuk.

Član je skupine Shaderwan Code. Svira bubnjeve, gitaru, tapan, indijsku tablu, tarabuku i frame drums. 2000 g. u sklopu Z.P. pokreće glazbene radionice za djecu žrtve mina. Otad kreira vlastiti program terapijskih bubnjarskih radionica te ga izvodi za šaroliki krug korisnika – od djece sa posebnim potrebama do korporativnih profesionalaca.

Za ovaj program posjeduje preporuku Ministarstva znanosti i preporuku Centra za rehabilitaciju - Varaždinske toplice. Ovlašteni je bubnjar i pjevač za izvođenje rituala Sun-Moon Dance - tradicije Picuris Pueblo indijanaca iz New Mexica- SAD. 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.