Što učiniti kada vam za poslovni napredak nedostaju ključne kompetencije?

Razlozi nedostizanja postavljenih ciljeva mogu biti različiti, počevši od nesigurnosti i problema na osobnom planu, pa sve do nedovoljnog poznavanja važnih vještina koje su presudne za poslovni napredak. Neovisno o tome na kojoj se poslovnoj razini nalazite, uvijek postoji potreba za postizanjem nečeg višeg, za prelaženjem vlastitih granica.

Vrlo smo često skloni analizirati sve druge oko sebe, ne razmišljajući pritom o tome radimo li sami nešto krivo, moramo li neke stvari kod sebe promijeniti. Ako ste temeljito preispitali svoju okolinu i ljude koji vas okružuju, otkrili potencijalne „kočnice“ koje onemogućuju prolaz dalje te došli do zaključka da se problem nalazi u vama, napravili ste važan iskorak. Dobra je stvar ta da napredak kreće upravo od korijena problema, a ako ste to vi sami, svakako ćete najbolje znati kako se dalje ponašati.

Za uspjeh i postizanje dobrih rezultata na poslovnom planu, potrebno je neprestano ulagati u nadograđivanje vlastitih znanja i vještina. Ako vam nedostaju ona ključna, kao što su pregovaranje, prezentacije, vodstvo i menadžment, prodaja, financije, motivacija, upravljanje stresom i njima slična, vrijeme je da poradite na tome.

HalPetovi otvoreni treninzi nude raznolike teme iz područja poslovnih vještina i osobnog razvoja. Jednodnevni treninzi provode se u HalPetovim prostorima prema LPC® metodi koju su osmislili upravo HalPetovi stručnjaci i treneri. Ona omogućuje jednostavno i brzo dostizanje željenog cilja, ali i trenutnu primjenjivost savladanog gradiva. Treneri rade s manjom grupom polaznika te potiču njihovu interaktivnost simulirajući stvarne poslovne situacije. Nakon završenog treninga, polaznici dobivaju potvrdu o sudjelovanju te kvalitetne temelje za daljnje profesionalno i osobno usavršavanje.

 

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.