Zagrebačka škola ekonomije i managementa već 13. godinu organizira Student Future Day sa rekordnih 27 izlagača

Zagrebačka škola ekonomije i managementa prenosi svojim studentima vrijednosti, znanja i vještine potrebne za dugoročan uspjeh u globaliziranome poslovnom svijetu. Studenti koji uspješno započinju svoje karijere najveći su uspjeh. Ponosni su na stečenu AACSB akreditaciju čime su Hrvatsku upisali na kartu 5% najboljih poslovnih škola u svijetu te istraživanje Eduniversala koji je ZŠEM deseti put proglasio najboljom poslovnom školom u Hrvatskoj.

Uspješno su ispratili već dvanaestu generacija diplomanata, a takvu podršku, žele omogućiti i novim, sve brojnijim generacijama. Zbog iznimne važnosti uključivanja studenata u rad poslovne zajednice ZŠEM i ove godine organizira Student Future Day.

Sajam poslova Student Future Day omogućava motiviranim studentima ZŠEM-a izravan kontakt s uvaženim tvrtkama te priliku tvrtkama za izgradnju imidža i stvaranje baze podataka s potencijalnim kandidatima za trenutne i buduće poslovne pozicije. Ovogodišnji Student Future Day sa rekordnih 25 tvrtki izlagača te glavnim pokroviteljem, tvrtkom MojPosao i glavnim medijskim pokroviteljem Liderom održat će se 25. travnja 2018. godine u prostorima Zagrebačke škole ekonomije i mangementa. Student Future Day je projekt koji su pokrenuli studenti ZŠEM-a. Prvi SFD održan je 2006. godine, kontinuirano i uspješno se održava već trinaestu godinu zaredom.

Ovaj događaj predstavlja vrhunac studentskog plasiranja na tržište rada i kontinuirane suradnje s najuspješnijim tvrtkama na hrvatskome tržištu. Cilj Student Future Day-a je kvalitetno spajanje ponude i potražnje na tržištu rada, odnosno tvrtkama omogućiti lakši pristup motiviranim studentima, brže i efikasnije pronalaženje kvalitetnih studenata za stalne i povremene studentske poslove, stvaranje baze podataka, istovremeno pomažući studentima ZŠEM-a pri pronalasku stručne prakse i potencijalnog trajnog zaposlenja, ovisno o potrebama pojedine tvrtke u određenom trenutku. Kroz sudjelovanje na ovom događaju, tvrtke jačaju svoj imidž poželjnog poslodavaca među nadolazećim generacijama na tržištu rada.

Također, cijeli događaj potiče brendiranje tvrtke među studentskom populacijom.

Student Future Day ove je godine proširio i svoj program koji uz sajamski dio studente i poslovnu ajednicu spaja i kroz brojne radionice koje će održati tvrtke izlagači, speed dating te okrugli stol na temu „Gemifikation u ljudskim potencijalima“.

I ove godine MojPosao i EduCentar imat će prostor za izlaganje, dođite i posjetite nas na našem štandu!

Educentar koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.